În orbita planetei Saturn au fost observate mai multe OZN-uri și NASA deține imagini în acest sens

Norman Bergun este un inginer prestigios care lucrează la NASA. Acum câteva zile, el a făcut o declarație interesantă. În orbita planetei Saturn au fost observate mai multe OZN-uri și NASA deține imagini în acest sens.

Saturn este o planetă care prezintă o formațiune noroasă de 32000 de kilometri, care este localizată la polul nord al planetei. Formațiunea are forma unui hexagon, iar în centrul său se desfășoară un turbion uriaș.

Despre Saturn s-au scris multe lucruri, iar vechile civilizații au creat un adevărat mit în jurul acestei planete. Saturn este o planetă gigantică gazoasă, la fel ca Jupiter, Uranius și Neptun.

Diametrul său este de nouă ori mai mare față de cel al Pământului. Pentru vechea civilizație romană, Saturn reprezenta o divinitate agrară, protectorul semințelor. Ovidius scria că, Saturn a fost detronat de fiul său Jupiter și obligat să trăiască ca un simplu muritor. El s-a refugiat în Latium, Italia, unde a creat anii de aur.

În Italia, în perioada 17-26 decembrie sunt sărbători dedicate lui Saturn. Saturn este a șasea planetă ca distanță față de Soare și a doua ca mărime în sistemul nostru solar.

Loading...

Numărul 666 este asociat stelei cu șase colțuri care reprezintă planeta Saturn. De mai bine de 30 de ani, specialiștii de la NASA au descoperit hexagonul noros care se produce în jurul polului nord al planetei Saturn. Hexagonul este similar vortexului polar de pe Terra.

Despre Saturn se spune că este stăpânul inelelor, este motivul pentru care ne punem inele la cununie sau sfinții au aure. Se spune că Saturn a fost zeul suprem. În mitologia egipteană, Isis era considerată fiica cea mai mare a lui Saturn. Civilizațiile semite se referă la Saturn ca fiind El, zeitatea supremă.

Saturn era reprezentat printr-un cub negru. Regăsim acest cub negru, ca simbol, în multe colțuri ale lumii. Piatra sfântă a musulmanilor de la Mecca este un cub negru. Evreii reprezentau Saturn cu o stea cu șase colțuri. Mai târziu, simbolul va primi denumirea de Steaua lui David.

Iată ce spune legenda greacă despre Saturn. El a fost conducătorul universului mulți ani. A fost căsătorit cu zeița Ops. În tinerețe i s-a profețit că dacă va avea un băiat îl va detrona de la conducerea universului.

Pe primii cinci fii Saturn i-a înghițit. Pe al șaselea, Jupiter, soția sa, Ops l-a salvat. Saturn a înghițit o piatră, în locul copilului. Mai târziu, Jupiter, care era angajat la curtea tatălui său, îi dă acestuia o băutură care îl face să dea afară pe cei cinci frați înghițiți.

saturn

Saturn are o semnificație malefică. Zeul care își înghite copii. Francmasonii îl asociază cu Satana, astrologii, dat fiind depărtarea sa față de Soare, îl consideră malefic, iar alte civilizații l-au asociat cu Satana.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și