Orbii care vad, stiinta si mister – metoda Bronnikov

Alexandr Levit, s-a născut la Moscova în 1986. Verdictul pus de medici a înlăcrimat familia – micul Alexandr este orb. Cu toate acestea Levit este astăzi un tânăr obişnuit care se descurcă, în aglomeraţia marelui oraş, fără probleme.

Deşi este orb el vizitează expoziţii, citeşte, patinează, etc. Părinţii lui au aflat de “metoda Bronnikov” şi l-au dus pe micul Alexandr la academicianul Viaceslav Bronnikov. Metoda inventată de Viaceslav M. Bronnikov consta în creşterea bruscă a potenţialului de energie umană şi sincronizarea celor două emisfere cerebrale.

Ca rezultat, abilităţile ascunse şi posibilităţile organismului uman ies la lumină. De asemenea, o persoană comută pe contactul cu un superştiinţă. Metoda a fost supusă unui număr mare de examene şi de validări ştiinţifică şi este considerată ca fiind o practică ştiinţifică.

Omul are abilităţi extraordinare, dar acestea sunt nerevendicate, pentru că trăim în lume tehnologizată, în unde capacităţile omului la fiecare 3-4 ani,sau chiar într-un interval mai scurt.

Mintea umană nu are timp, pentru a realiza sau procesa informaţia, iar informaţiile noi nu contenesc să apară! Necesitatea de a corespunde lumii din jur devine o condiţie a supravieţuirii omului şi a umanităţii.

Este cunoscut pentru mult timp, ca emisfera dreaptă a creierului este conectată cu fenomenele informaţionale de contact pe care la non-materiale spaţiu. Aceasta emisferă este mai dezvoltată la oameni creativi, la clarvăzători, etc .

Astfel de oameni primesc informaţii prin intermediul conştiinţei Supreme dintr-un câmp uniform de informaţii. Emisfera stânga este conectată cu fenomenele materiale. În cazul în care activitatea sa este perturbată, în corpul nostru se dezvolta diverse patologii.

Dezvoltarea organismului depinde de funcţionarea armonioasă a ambelor emisfere ca un întreg. Viaceslav M. Bronnikov a oferit omenirii o metodă unică de dezvoltare care trezeşte psihicul, super-abilităţi încorporate în persoană dintr-o naştere. Metoda uneşte cunoştinţe moderne şi vechi din bioenergie şi reprezintă un algoritm anumit de dezvoltare a creierului.

Orbii care vad - Orbii care vad, stiinta si mister – metoda Bronnikov

Specialiştii chemaţi să-l investigheze pe Alexandr Levit, după folosirea metodei Bronnikov au descoperit cu uimire că deşi este nevăzător, partea creierului care răspunde de vedere lucrează intens atunci când Saşa citeşte, priveşte un tablou, etc. Aceeaşi activitate cerebrală puternică a fost observată şi în cazul clarvăzătorilor.

sursa

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns