Orasul secret al lui Marconi

Orasul secret al lui Marconi

În anul 1937, nouăzeci şi opt de oameni de ştiinţă, împreună cu Guglielmo Marconi au plecat în Venezuela pentru a dezvolta un proiect inedit. Ei au construit un oraş secret în craterul unui vulcan inactiv. Se spune că în acel oraş special, ferit de  legile vreunui stat, oamenii de ştiinţă au creat diverse tehnologii, continuând munca lui Marconi la energia solară, energia cosmică şi câmpul antigravitaţional.

Muncind în secret, misterioşii cercetători au reuşit să creeze obiecte zburătoare care să sfideze câmpul gravitaţional al pământului şi care să folosească energie verde.

Comunitatea secretă lui Marconi dorea să instaureze pacea pe Pământ şi totodată să realizeze o tehnologie cu care să cureţe planeta de poluarea pe care o fac oamenii obişnuiţi.

Guglielmo Marconi s-a născut la Bologna, Italia pe 25 aprilie 1874, ca al doilea fiu al italianului Giuseppe Marconi si al Anniei Jameson, fiica lui Daphne Castle din ţinutul Wexford, Irlanda. A studiat la Bologna, Florenţa si Leghorn.

În anul 1894, a realizat o transmisie radiotelegrafică cu un aparat propriu, brevetat în 1896, iar în anul 1901, prima radiocomunicaţie telegrafică transatlantică. A mai inventat un detector magnetic (1902) si o antenă direcţională orizontală (1905).

În tinereţe, Marconi a fost interesat de ştiinţă si electricitate. Una din descoperirile acelei perioade în acest domeniu a venit din partea lui Heinrich Hertz, care, începând cu 1888, a demonstrat că se pot produce si detecta radiaţii electromagnetice cunoscute astăzi caunde radio”, la acea vreme denumiteunde hertziene” sauunde eterice”. Moartea lui Hertz în 1894 a condus la publicarea unor recenzii ale descoperirilor acestuia, ceea ce i-a stârnit lui Marconi interesul. I s-a permis să studieze în acest domeniu cu profesorul Augusto Righi, un fizician de la Universitatea Bologna, care efectuase cercetări asupra lucrărilor lui Hertz.

Loading...

Narciso Genovese, un elev al lui Marconi, a scris o carte interesantă prin anii ’50, intitulata sugestivExcursia pe Lună„, în care povestea pe larg cum a ajuns pe Lună alături de un echipaj din oraşul misterios. Tot el susţine că a trăit foarte mulţi ani în acest oraş , care este ascuns într-un crater al unui vulcan inactiv. Oraşul a fost construit cu foarte multe resurse financiare, iar în anul 1946 oraşul deja folosea un colector de energie cosmică pentru necesarul energetic. Teoria energiei cosmice a fost iniţiată de Marconi, care s-a inspirat la rândul său din munca bunului său prieten Tesla.

Conform declaraţiilor lui Genovese, oraşul se afla în mijlocul junglei, la sute de kilometrii de orice drum, situat la peste 4000 metri altitudine. Asemenea munţi se găsesc în Bolivia şi Venezuela, în consecinţă misteriosul oraş se poate afla oriunde.

Narciso Genovese a mai declarat că la vremea respectivă oamenii de ştiinţă din misteriosul oraş au creeat o farfurie zburătoare care putea ajunge până la Lună în câteva ore iar până la Marte în doar câteva zile. Cu toate cestea nu se ştie cea au căutat cercetătorii pe cei doi aştrii, probabil au încercat să-şi ridice o bază pe Marte, în regiunea numită Cydonia.

Prin anii ’50 au fost raportate extrem de multe OZN-uri deasupra junglei amazoniene care se întinde pe teritoriul brazilian cât şi pe cel venezuelan. oare aceste farfurii zburătoare să fie cele create în oraşul misterios? Nimeni nu poate să răspundă cu exactitate la această întrebare.

loading...

Related posts