Mistere

Orașul scufundat în Golful Cambay rescrie istoria omenirii

Rămășițele a ceea ce a fost un oraș antic imens îi forțează pe istorici și arheologi să reconsidere punctul de vedere referitor la istoria omenirii.

Descoperirea care a zguduit istoria omenirii a fost realizată în Golful Cambay, India. Pe fundul apelor se află ruinele unui impresionant oraș antic, care datează de peste 9500 de ani, motiv pentru care nu poate fi atribuit niciunei civilizații.

Orașul este de-a dreptul gigantic. Conform măsurătorilor arheologice s-a întins pe o lungime de peste 7 kilometri și pe o lățime de 3 kilometri. Orașul misterios a fost descoperit din pură întâmplare, când specialiștii de la Institutul de Poluare Oceanografică au realizat măsurători cu privire la nivelul general al poluării din zona respectivă.

A fost utilizat un sonar special, capabil să trimită undele sonore până la 120 de metri adâncime și astfel s-a descoperit imensitatea aceste metropole antice. Ulterior au fost trimiși numeroși scafandri pentru a cerceta mai bine ruinele megalitice și astfel au fost scoase la suprafață diverse obiecte. Acestea au fost trimise în laborator pentru a fi analizate. În cele din urmă, specialiștii au emis teoria că aceste obiecte sunt mai vechi de 9500 de ani.

De asemenea, scafandri au declarat că acele clădiri care încă au mai rămas în picioare sunt construite pe niște fundații imens de mari.

În urma acestei descoperiri incredibile, arheologii au declarat că istoria omenirii trebuie schimbată pentru că până în prezent se credea că primele orașe au apărut în Mesopotamia în urmă cu 4500 de ani. Dacă orașul misterios din Golful Cambay a fost construit acum 9500 de ani este limpede că civilizația respectivă a avut nevoie poate de mii de ani până să ajungă la respectivul stadiu al dezvoltării.

cambay - Orașul scufundat în Golful Cambay rescrie istoria omenirii

În acest sens, istoricii recunosc că istoria este de cele mai multe ori înșelătoare și subiectivă pentru că nu poate explica în niciun fel asemenea descoperiri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top