Orașul Pierdul al Giganților descoperit în jungla ecuadoriană

Exista mii de legende care vorbesc despre civilizațiile giganților care au trăit în trecutul îndepărtat pe Terra. Aceste ființe erau înfricoșătoare și provocau teamă din cauza mărimii lor impresionante. Nu se cunosc motivele pentru care giganții au dispărut, dar aceleași legende ne mai spun că într-o bună zi ei vor reveni cu forțe noi ca să-și recapete planeta pierdută.

Chiar dacă cei mai mulți dintre oamenii de știință neagă cu vehemență veridicitatea acestor legende, s-au descoperit în numeroase locuri de pe glob oase umane de mărimi extraordinare, care au aparținut giganților.

Un astfel de loc a fost descoperit încă de anul trecut de arheologul Bruce Fenton, care a descoperit o piramidă ciudată chiar în mijlocul junglei din Ecuador. Descoperirea a fost precedată de numeroase teste și analize, iar rezultatele au fost de-a dreptul șocante. Piramida este parte dintr-o structură mult mai mare, fapt pentru care Fenton crede că a descoperit
„Orașul Pierdut al Giganților”.

Situl arheologic descoperit este construit dintr-o piramidă de dimensiuni considerabile. Ea se întinde pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați. Blocurile din piatră, care formează structura piramidală au fost șlefuite și așezate în așa fel încât construcția megalitică să aibă stabilitatea. Cel mai mic bloc de piatră cântărește 2 tone.„, scrie Fenton într-unul din rapoartele sale.

Interesant este că între blocurile de piatră se regăsește o substanță care seamănă cu cimentul din zilele noastre, dar nu este ciment. Deocamdată specialiștii nu au oferit informații cu privire la acest material de lipire a blocurilor de piatră, dar este la îndemâna oricui să realizeze că cei care au ridicat această piramidă cunoșteau mai multe secrete ale arhitecturii.

Loading...

În jurul construcției megalitice au fost descoperite numeroase obiecte din ceramică sau fier de dimensiuni foarte mari, fapt care sugerează că acei oameni avea dimensiuni gigantice. Conform estimărilor specialiștilor este vorba despre oameni care depășesc 4-5 metri înălțime.

Orașul Pierdul al Giganților descoperit în jungla ecuadoriană

Arheologii susțin că civilizația giganților din jungla ecuadoriană a trăit pentru multe sute de ani în acest oraș, după care un eveniment spectaculos s-a petrecut. În urma evenimentului, giganții au dispărut brusc și au lăsat în urmă un oraș impresionant, ale cărui secrete urmează să fie scoase la lumina zilei de către echipa de arheologi condusă de Fenton.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și