Orașe pe Lună?Iluzie sau adevăr…

Orașe pe Lună?Iluzie sau adevăr…

“Activitatea rationala e unei civilizatii ne-terriene se arata a fi nesteptat de aproape de noi. Oricum noi nu suntem inca pregatiti psihologic pentru asa ceva, inca scriem reviste in care ne intrebam :”suntem singuri in univers?”

In acest timp insa prezenta unor fiinte rationale a fost detectata aprope de noi, pe Luna.

Aceasta descoperire a fost imediat trecuta la secret, si este asa de uimitoare incat ar putea sa scuture bine actualele principii sociale.” scrie ziarul rusesc Vecherny Volvograd.

Mai jos este un extras dintr-un comunicat oficial :” Savantii si inginerii de la NASA care participa la explorarea Lunii si a lui Marte raporteaza rezultatele descoperirilor lor la un briefing la Washington National Press Club in Martie 21. A fost pentru prima data anuntat faptul ca pe Luna au fost descoperite structuri si obiecte facute de mana omului.”

Oamenii de stiinta discuta chiar cu precautie si foarte evaziv despre aceste obicete, cu exceptia unui OZN.

La briefing a fost discutata si ideea ca Rusia foloseste propriile ei fotografii ca sa dovedeasca prezenta unei asemenea activitati pe Luna.

Desi nu a putut fi identificata clar aceasta activitate, mii de materiale foto si video de la statiile Apollo si Clementine arata o mare parte a solului Lunar unde urmele acestor activitati sunt evidente.

Publicul a fost extrem de surprins de ce materialele cu pricina nu au fost arate public mai devreme.

Specialistii de la NASA au raspuns :” Este dificil sa prevedem reactia lumii la informatia ca niste creaturi au fost sau sunt inca pe Luna. Oricum mai exista si alte motive , care sunt insa dinclo de controlul NASA.”

Specialistul in studii selenare Richard Hoagland spuna ca NASA inca incearca sa trucheze materiale foto inainte ca sa fie date publicitatii.

Unii cercetatori, printre care si Hoagland, presupun ca o rasa extraterrestra a folosit Luna ca o statie terminus in timpul activitatilor lor pe Terra.

Aceste idei isi au confirmarea in multitudinea de mituri si legende de pe intreg pamantul.

Ruinele oraselor lunare se intind pe mai multi kilometri.

Domuri enorme si baze masive, numeroase tunele si alte constructii forteaza savantii sa-si revizuiasca pererile despre Luna.

Cateva obiecte partial distruse de pe suprafata lunara nu pot fi explicate ca avand cauze naturale cata vreme ele au o organizare complexa si o structura geometrica.

Nu departe de locul unde a aselenizat Apollo 15 a fost decoperita o constructie inconjurata de un perete in forma de D .

Diferite artifacte au fost gasite in 44 de locuri. NASA Goddard Space Flight Center si Huston Planetary Insitute investigheaza aceste regiuni.

Misterioase excavatii sub forma de terase, in roca, au fost descoperite langa craterul Ticho. Excavatii concentrice in forma de hexagon si intrarea-tunel pe terase, nu pot fi rezultatul unor procese geologice. Ele char arata ca minele deschise.

Un dom transparent care se ridica deasupra marginii craterului a fost descoperit langa craterul Copernicus.

Domul este complet neobisnuit si luceste in alb si albastru inauntru. Un obiect cu totul neobisnuit chiar si pentru Luna a fost descoperit in partea de sus a zonei Factory.

Un disc de 50 de mtri in diametru sta intr-o pivnita patrata, inconjurat de ziduri. In poza, aproape de un romb putem vedea de asemenea o structura rotunda pe sol.

Exista o zona intre Factory si craterul Copernicus lata de 300m si lunga de 400 m. Astronautii de pe Apollo 10 au luat o poza (AS10-32-4822 pe internet) unui obiect lung de 1,5 km, numit Castelul care are o inaltime de 14 km si are umbre clare pe suprafata lunara.

Obiectul consta din cateva unitati cilindrice si o alte unitate de legatura. Structura interna poroasa a Castelului se vede clar intr-una din poze si da impresia ca unele parti ale obiectului sunt transparente.

Ca sa ne intoarcem la briefingul la care au fost prezenti savanti de la NASA, cand Richard Hoagland a cerut pentru a doua oara negativele Castelului, nu au mai fost gasite.

Ele au disparut chiar si de pe lista de fotografii ale echipajului Apollo 10.

Au fost descoperite doar poze intermediare in arhive, dar care din pacate nu arata structura interna a obiectului.

Cand echipajul Apollo 12 a aselenizat, au observat ca aselenizarea a fost urmarita de un obiect piramidal jumatate transparent.

El plutea la cativa metri de Luna si scanteia in toate culorile curcubeului pe cerul negru.

In 1969 cand filmul despre astronautii care traversau Marea Furtunilor a fost expus ( astronautii au vazut inca o data ciudatul obiect ) NASA a inteles in sfarsit ce consecinte poate sa aiba acest tip de control.

Astronautul Mitchell a raspuns la intrebarea despre cum se simte dupa reintoarcerea plina de succes:” Ma doare inca gatul pentru ca am privit foarte mult in jur, fiinda am simtit ca nu suntem singuri acolo. Nu avem alta sansa decat sa ne rugam “.

Johnstone, care a lucrat la Centrul Spatial Houston si a studia materialele foto facute in timpul programului Apollo, a discutat despre aceste artifacte cu Richard Hoagland si a spus ca sefii NASA au fost deosebit de ingrijorati de numarul mare de anomalii de pe Luna.

A fost spus de asemenea ca zborurile pilotate spre lUna ar trebui interzise.

Cercetatorii sunt interesati in special de structurile antice seamnand cu orase partial distruse.

Fotografiile arata in special o predilectie pentru o geometrie regulata stil patrat sau paralelogram.

Ele seamana cu orasele noastre vazute de la inaltimea de 5-8 km.

Un specialist in controlul misiunilor comenta pozele :” Baietii nostrii au observat ruine ale oraselor selenare, piramide transparente, domuri si Dumnezeu stie mai ce, care sunt inca adanc ascunse in seifurile NASA “.

Ce spun geologii si savantii dupa ce au studiat pozele oraselor selenare si obiectele ciudate ?

base-extraterrestre-lato-oscuro-luna

Spun ca asemenea lucruri in orice caz nu au cauze naturale :” Ar trebui sa admitem ca sunt artificiale, in special domurile si piramidele “.

Activitati rationale ale unei civilizatii extraterestre se arata neasteptat de aproape de noi.

Noi inca totusi nu suntem pregatiti psihologic, iar unii oameni cu greu cred ca sunt reale, chiar si in ziua de azi.

Esoterism.ro

CATEGORIES
Share This