The news is by your side.

Oras scufundat in Triunghiul Bermudelor. Sa fie oare Atlantida?

0

În urmă cu câteva săptămâni publicam un articol referitor la o descoperire senzaţională efectuată în Oceanul Atlantic, chiar în zona Triunghiului Bermudelor. O piramidă de sticlă fusese descoperită de inginerul marin Pauline Zalizki şi soţul ei, Paul Weinzweig, în 2001, când au efectuat o scufundare.

Piramida a atras atenţia opiniei publice şi a creat ipoteza descoperirii Atlantidei. Curiozitatea oamenilor de ştiinţă a făcut ca un robot să fie trimis să investigheze întreaga zonă. În urma misiunii robotului subacvatic a filmat un întreg oraş scufundat din care fac parte printre altele patru piramide mari, un sfinx, câteva monumente, dar şi mai multe structuri circulare din granit.

Această descoperire este una importantă şi ar putea să fie continentul scufundat Atlantida. Oraşul subacvatic se află la aproximativ 700 metri de coasta estică a Cubei. În acest caz, Atlantida putea să se situeze în continuarea continentului american şi odată cu scufundarea sa au apărut anomaliile care se petrec în Triunghiul Bermudelor. Dacă pe viitor e va confirma descoperirea Atlantidei, cu siguranţă că şi alte secrete ale istoriei omenirii vor ieşi la iveală din adâncurile Oceanului Atlantic.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și