Oraș gigant necunoscut a fost filmat cum plutea pe cer în China (video)

În ziua de 7 octombrie 2015, mii de oameni au văzut pe cerul localității Guangdong din China, un oraș plutitor. Evenimentul a creat o isterie de proporții și a făcut înconjurul lumii.

Din neant, un oraș plutitor a apărut pe cer. Mii de oamenii din Guangdong, China au rămas șocați atunci când au privit spre cer și au văzut cum un întreg oraș, cu blocuri și străzi plutește în voie prin aer.

A fost numit „orașul misterios” pentru că nu se știe de unde a apărut și nici ce căuta pe ceruri.

Evenimentul a creat numeroase controverse. Mulți au fost cei care au încercat să găsească o explicație logică. Inițial s-a spus că este vorba despre efectul de Fata morgana. Acesta  este un fenomen optic datorat devierii razelor de lumină la trecerea printr-un mediu neomogen, în particular prin straturi de aer aflate la temperaturi diferite. Dar oare acest fenomen se poate filma sau fotografia? Bineînțeles că nu și atunci aceasta explicație pare fără logică.

Interesant este faptul că martorii oculari au declarat că orașul plutitor părea cât se poate de real și era înconjurat de un fum extrem de subțire. Pornind de la aceste declarații, se vehiculează că ar aparține extratereștrilor.

Acest eveniment nu este singular, de nenumărate ori au fost semnalate apariții stranii pe cer, care includeau orașe plutitoare. De exemplu, în 2011, locuitorii din Darazo, Nigeria, au văzut cum un oraș  gigant plutește pe cer.

loading...

floating city 670x438 - Oraș gigant necunoscut a fost filmat cum plutea pe cer în China (video)

Atunci, ca și acum, s-a vehiculat că orașul ar aparține unei civilizații extraterestre. De asemenea, o altă ipoteză este că două lumi paralele s-au intersectat și din această cauză orașe misterioase apar în diferite zone ale globului.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns