The news is by your side.

Oras de peste 200.000 de ani apartinand civilizatiei Annunaki a fost descoperit in Africa

0

Cărțile de istorie ne învață că civilizația umană s-a născut acum aproximativ 6000 de ani în urmă odată cu sumerienii. Vestigiile care au fost găsite i-au împins pe arheologi să emită această teorie. Uneori lucrurile nu stau chiar cum ne-am dori și adevărul absolut nu este deținut de nimeni, cauză pentru care cercetătorul Michael Tellinger vine cu noi descoperiri care au menirea de a zdruncina orice teorie emisă până în prezent despre originea omului.

După o muncă arheologică de circa șapte ani, Tellinger, în fruntea echipei sale, a reuşit să facă câteva descoperiri importante în celebrele ruine din Africa de Sud. Aceste ruine au o vechime de peste 200.000 de ani și în opinia cercetătorului sunt rămășițele unui oraș foarte puternic din trecutul îndepărtat al omenirii.

annunaki Oras de peste 200.000 de ani apartinand civilizatiei Annunaki a fost descoperit in Africa

La doar 200 de km de portul Maputo, mai multe ruine zac de sute de mii de ani. Nu a existat un interes real pentru studierea lor, până în clipa în care Michael Tellinger și echipa sa au tras un semnal de alarmă cu privire la apartenența acestor construcții. Cercetătorii cred că acest oraș antic a aparținut civilizației Annunaki.

annunaki3 Oras de peste 200.000 de ani apartinand civilizatiei Annunaki a fost descoperit in Africa

Vechi texte egiptene confirmă faptul că în trecut în sudul continentului african a existat o civilizație extrem de avansată care cunoștea toate secretele Universului. Civilizația egipteană s-a inspirat de la această civilizație, fapt pentru care a reușit să învețe unele dintre secretele vieții. Civilizația străveche a dispărut dintr-o dată și a lăsat în urmă diferite ustensile cât și mine de aur. Tellinger este de părere că este vorba despre Annunaki, este un grup de zeități sumeriene, babiloniene și akkadiene.

annunaki2 Oras de peste 200.000 de ani apartinand civilizatiei Annunaki a fost descoperit in Africa

Anunnaki apar în mitul babilonian al creației, Enuma Elish. Într-o versiune târzie, Marduk, după crearea omenirii, împarte Anunnaki și îi distribuie în locurile corespunzătoare, trei sute în cer, trei sute pe pământ. În semn de recunoștință, Anunnaki, Marii Zei, au construit splendidul templu Esagila, care era un turn la fel de mare ca Abzu și în care au făcut un lăcaș pentru Marduk, Enlil, Ea.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și