Oraș construit de Anunnaki, vechi de 200.000 de ani, descoperit în Africa

Unul dintre cele mai interesante și fascinante evenimente din istoria omenirii este venirea Anunnaki pe Terra. Această povestire este relatată cu lux de amănunte în numeroasele tăblițe care au aparținut culturii sumeriene.

Impresionant este faptul că aceste tăblițe sunt contestate de o parte dintre specialiști, care susțin că nu există nicio dovadă reală și palpabilă pe Terra care să confirme prezența speciei extraterestre. Cu toate acestea, în ultimii ani, arheologii au realizat o descoperire fantastică pe teritoriul Africii.

Este vorba despre un oraș antic, vechi de peste 200.000 de ani, situat la circa 150 de kilometri de capitala Mozambicului, Maputo. Descoperirea orașului antic a fost realizată de arheologul Michael Tellinger, care a publicat numeroase articole pe această temă.

Se spune că orașul megalitic se întindea pe o suprafață de circa 10.000 de kilometri pătrați, unde au trăit milioane de oameni. Arheologul susține că această descoperire a fost posibilă datorită observării zonei din elicopter, pentru că altfel ruinele orașului antic nu pot fi observate.

Un alt aspect interesant este faptul că în interiorul oraşului se află numeroase mine de aur, care au fost exploatate cu zeci de mii de ani în urmă. Întrebarea logică este cine avea nevoie de aur acum 200.000 de ani? Bineînțeles că nu poate fi vorba despre oameni, care în acea perioadă trăiau precum niște barbari.

Din această cauză nu putem să nu facem legătura cu principalul motiv pentru care zeii au coborât din ceruri, aurul. Acesta este motivul pentru care Anunnaki au venit pe Terra pentru prima dată în urmă cu 400.000 de ani și s-au implicat în dezvoltarea vieții. Tăblițele antice mai relatează că acești zei au construit numeroase orașe unde reprezentanții lor au fost numiți regi.

Potrivit unei alte descoperiri, menționată și în cărțile lui Zecharia Sitchin, Anunnaki au ajutat omul să evolueze și în urmă cu 250.000 de ani au încrucișat genele lor cu cele ale lui Homo Erectus și astfel a rezultat omul modern. Acest om avea o capacitate mai mare de muncă și a fost folosit în mine pentru extragerea aurului.

loading...

oras anunnaki - Oraș construit de Anunnaki, vechi de 200.000 de ani, descoperit în Africa

Aventura Anunnaki pe Terra s-a terminat acum 15.000 de ani, când zeii au hotărât să plece definitiv și să lase omul liber.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns