The news is by your side.

Oracolul din Sambala: Dupa data de 21 decembrie 2012 doar cei alesi vor supravietui

0

Un monah tibetan, supranumit Oracolul din Şambala, face o predicţie ciudată cu privire la data de 21 decembrie 2012. În acea zi, Pământul va intra într-o aşa numităzonă zero„, când Terra nu o să mai fie capabilă să răspândească niciun fel de energie. Diverse anomalii se vor produce şi omenirea va trece prin câteva zile apocaliptice pentru ca energia tuturor lucrurilor şi obiectelor va fi echivalentă cu zero. În primele patru zile, flash-uri luminoase se vor vedea pe cer şi întreaga planetă se va cufunda în beznă.

Monahul tibetan îi sfătuieşte pe pământeni să părăsească marile oraşe pentru a se retrage la ţară. Acolo trebuie să-şi facă provizii cu apă şi hrană pentru mai multe luni, pentru că atât va dura întregul proces de schimbare. Nimeni nu trebuie să privească lumine şi nici să asculte sunetele care se produc afară pentru că pot înnebuni şi chiar să-şi piardă viaţa. Această perioadă de zero energie va dura până în 7 februarie 2013, când va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice. Procesul de revenire la normalitate va dura până la sfârşitul lunii martie 2013.

pamant-in-intuneric Oracolul din Sambala: Dupa data de 21 decembrie 2012 doar cei alesi vor supravietui

Aceste luni apocaliptice vor aduce după sine marea schimbare. Omenirea va fi decimată, dar supravieţuitorii vor putea mai apoi să se bucure de o altfel de viaţă. Totul se va schimba, de la percepţii şi până la învăţături. Orânduirea actuală va dispărea şi viaţa spirituală bazată pe cu totul alte concepţii îi va lua locul. Numai cei pregătiţi vor supravieţui, iar ceilalţi vor dispărea pentru totdeauna de pe faţa pământului. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului.

Astfel, transformarea aşteptată de unii va veni, dar cu alte reguli şi idei despre viaţă. Doar cei pregătiţi se vor adapta, în timp ce boală socială va deveni istorie. Tu eşti pregătit pentru o nouă lume? Dacă nu, atunci este momentul să te schimbi!

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și