Profetii

Oracolul chinezesc I Ching prezice Apocalipsa pentru ziua de 21 decembrie 2012

Ziua de 21 decembrie 2012 este cunoscută precum momentul culminant pe care îl poate atinge omenirea, după care un alt ciclu de viață va începe. Cel puțin așa arată previziunile mayașilor, conform cărora un posibil sfârşit al vieții, așa cum o cunoaștem în prezent, se va produce indubitabil.

De-a lungul timpului, această previziune mayașă a fost contestă în repetate rânduri. Unele voci susțin că ea a fost interpretată în mod eronat și astfel 21 decembrie nu este decât o zi ca oricare alta în care nu se va întâmpla nimic deosebit. După această dată viața ar continua fără ca nicio schimbare dramatică să se producă. Chiar dacă previziunea este contestată, ea indică faptul că ” marea schimbarea” se va produce indiferent de ceea ce își doresc unii sau alții.

Pe de altă parte, oracolul chinezesc I Ching vine în susținerea teoriei mayașe cu concluzii devastatoare pentru omenire. La sfârșitul anilor ’70, omul de știință american, Terence McKenna, în urma unor studii aprofundate asupra oracolului chinezesc, a realizat o hartă a timpului care se întinde pe o perioadă de 4000 de ani. Surprinzător sau nu această hartă I Ching se termină fix în fatidica dată de 21 decembrie 2012. Oare să fie o simplă coincidență sau adevărul este că ne așteaptă Apocalipsa?

i ching - Oracolul chinezesc I Ching prezice Apocalipsa pentru ziua de 21 decembrie 2012

Conform previziunilor oracolului chinezesc, Terra va fi supusă unui proces de schimbări dramatice indirecte care include alinierea planetei noastre cu centrul galaxiei și schimbarea polilor magnetici ai Soarelui. Aceste două evenimente vor conduce inevitabil la sfârşitul vieții pe Pământ.

Consecința imediată va fi că Terra își va schimba brusc sensul de rotație, după care axa de rotație se va înclina. Astfel, polii vor ajunge la Ecuator și întreaga planetă va fi supusă haosului. Această teorie pare posibilă pentru că cercetătorii americani au realizat un studiu prin care au arătat că acum 800 de milioane de ani regiunea arctică s-a mutat brusc la Ecuator. Nu s-au găsit explicații logice pentru acest eveniment și nici soluții pentru anticiparea repetării sale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top