Operatiunea SIDA

Operatiunea SIDA

Operațiunea Sida este o conspirație la nivel mondial. Virusul HIV a apărut brusc și din acest motiv, o serie de oameni de știință au dat vina pe elitele mondiale, care au ordonat fabricarea acestui virus și răspândirea sa pe întreg Pământul. 

În urmă cu câteva zeci de ani un zvon a început să circule prin anumite cercuri, cum că virusul HIV a fost produs într-un laborator american, a fost scăpat de sub control cauza pentru care milioane de oameni s-au îmbolnăvit.

Zvonul a fost lansat între anii 1983-1985, de către agenţii KGB, cu precădere în ţările din Lumea a Treia, pentru încurajarea sentimentelor antiamericane, dar, în acelaşi timp, şi deturnarea atenţiei mondiale dinspre atentatul la viaţa Papei, unde începuseră să se depisteze urme ale agenţilor KGB.

Informația a fost lansată iniţial în India, apoi a fost preluată de Literaturnia Gazeta şi Pravda, unde era însoţită de o caricatură sugestivă: un medic îi predă unui general o eprubetă cu virusul HIV în schimbul unui teanc de bani, iar în jurul lor se vedeau picioare desculţe presupuse că ar aparţine celor morţi de cumplită boala. Nu se înţelege exact de ce fiecare virus avea forma unei cruci gamate, dar probabil că s-a dorit implementarea ideii de zvastica evreiască.

Abia în anul 1987 sovieticii au recunoscut că era vorba de o operaţie de dezinformare, dar mărturia lor a fost pe departe credibilă în unele state din Asia sau Africa. Poate că, de altfel nici nu o doreau.

Sida

Sida este o afecțiune provocată de virusul imunodeficienței umane, HIV, care atacă și distruge progresiv sistemul imunitar al organismului. Boala se manifestă prin infecții grave care determină pierderea accentuată în greutate, afecțiuni ale creierului și ale sistemului nervos central.

Pentru a se reproduce, HIV trebuie să pătrundă într-o celulă a sistemului imunitar. Virusul pătrunde în organism prin contact sexual, prin contaminare cu sânge infectat sau de la mamă infectată la făt, în timpul sarcinii, al nașterii și al alăptării. HIV poate fi prezent în lichidele biologice, ca sânge, spermă, secreții vaginale și laptele matern. O persoană seropozitivă la HIV (al cărei sânge conține anticorpispecifici îndreptați împotriva virusului HIV, ceea ce dovedește infectarea sa cu acest virus) nu prezintă în mod obligatoriu semnele bolii. Ea este totuși purtătoare de virus și deci susceptibilă să îl transmită.

Primele seruri sanguine la care s-a demonstrat existența virusului HIV la om datează din anul 1959 la un adult din Congo, 1969 de la un pacient din Statele Unite și un marinar norvegian în 1976.

Compararea virusului HIV a probei din 1959 cu cea din 1976 arată existența unui precursor comun din anii ’40 și începutului anilor ’50. Se presupune că transmiterea virusului HIV-1 la om s-a făcut cu ani înaintea acestei perioade, iar diferența genetică a tipurilor HIV-1 și HIV-2 lasă bănuiala dezvoltării cu mulți ani înainte. Michael Gottlieb a descris în jurnalul săptămânal al CDC Morbidity and Mortality Weekly Reportdin 5 iunie 1981 o înmulțire de cazuri rare de pneumonie produsă de ciuperca Pneumocystis carinii.

sida

Această infecție micotică a fost depistată anterior exclusiv la pacienți cu sistem imun alterat din motive diferite, însă Gottlieb le-a depistat la cinci bărbați homosexuali anterior sănătoși.Acestui articol i-au urmat altele din alte orașe din Statele Unite, semnalându-se în același timp și alte infecții oportuniste care apar la pacienți cu sistem imun alterat

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)