OPERAȚIUNEA MALTA, MAREA CONSPIRAȚIE EUROPEANĂ

OPERAȚIUNEA MALTA, MAREA CONSPIRAȚIE EUROPEANĂ

La începutul lunii decembrie 1989, șeful Securității, generalul Iulian Vlad, îi înmâna lui Ceaușescu un raport întocmit de serviciile secrete române, ca urmare a întâlnirii de la Malta, dintre președintele american și Gorbaciov. Raportul făcea referire la discuțiile dintre cei doi lideri cu privire la noul echilibru de pe continentul european, respectiv, redefinirea sferelor de influență.

Unul dintre spionii care s-a ocupat de operațiunea Malta a murit în anul 1995, în tragicul accident aviatic de la Balotești. În 30 octombrie 2000, generalul Mircea Chelaru, șef al Marelui Stat Major al Armatei, într-o conferință de presă ad-hoc, face o declarație uluitoare. El declara că structuri de tip mafiot încearcă să enclavizeze Oltenia.

La scurt timp, Mircea Mureșan, Ministrul de Interne, confirmă declarațiile generalului Chelaru. A doua zi, generalul Chelaru își dă demisia.
În anul 1992, William Wood, geograf șef în cadrul Departamentului de Stat American, a dat publicității o hartă cu noile granițe ale unor state din Europa.

Se preconiza, Scoția să devină independentă, Irlanda de Nord să se unească cu Republica Irlanda, Bretania să se rupă de Franța, Catalunia și Țara Bascilor să se rupă de Spania, Italia să se dividă în zona de nord și cea de sud, Belgia să se dividă în Flandra și Wallonia, Kosovo să se alipească Albaniei, divizarea Iugoslaviei,Transilvania să devină parte a Ungariei, județele Dolj, Caraș Severin și Timiș să devină o țară a țiganilor.

O asemenea hartă primise și Ceaușescu, în decembrie 1989, la care făcuse referire generalul Chelaru. Pentru prima dată, în anul 2007, scoțienii vorbesc despre independență. Tot în anul 2007, în Belgia este votată o lege care restrânge drepturile de vot ale francofonilor. În anul 2009, pentru prima oară în Italia se pune problema secesiunii dintre nordul și sudul Italiei.

În anul 2009, în Catalonia are loc un referendum simbolic cu privire la independența zonei. Referendumul avea să se repete în anul 2017.
În anul 2000, s-a încercat enclavizarea Olteniei, iar capitala urma să fie la Strehaia.

nicolae-ceausescu

În anul 2008, presa din România publica știrea conform căreia dosarul accidentului de la Balotești dispăruse. În accident și-au pierdut viața 49 de pasageri, printre aceștia consulul Ambasadei Belgiei la București, membrii ai Comisiei Europene, dar și misteriosul spion al operațiunii Malta.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)