Bizar

OMUL PASĂRE, ÎNTRE LEGENDĂ ȘI REALITATE

Mothman sau omul pasăre sau molie, a fost o legendă până în anul 1960, când în Georgia, SUA, mai multe persoane au observat ciudata creatură. Totul a început în Georgia, atunci când doi tineri care se aflau într-un autovehicul au fost atacați de ciudata creatură.

La câteva zile după acest incident, mai multe persoane care se aflau într-o casă din zonă, au declarat că au văzut o creatură, jumătate liliac, jumătate om care a survolat reședința.

În 15 noiembrie 1966, o creatură similară a fost observată de mai mulți americani la o uzină dezafectată dintr-o localitate din statul Virginia. Creatura avea o lungime de doi metri și era acoperită cu pene.

În 15 decembrie 1967, podul Siver Bridge care făcea legătura dinte statele Ohio și Virginia s-a prăbușit cauzând moartea a 46 de persoane. Înainte ca podul să se prăbușească, mai multe persoane au observat în zonă, o creatură imensă care a survolat podul. Apariția omului pasăre a fost semnalată și în China, Rusia, Chili, Orientul Mijlociu.

În 12 noiembrie 1966, mai mulți muncitori care lucrau la construcția unui cavou dintr-un cimitir dintr-o localitate din statul Virginia au fost atacați de o astfel de creatură. Aceasta a apărut din pădurea din apropierea cimitirului.

Întâmplările cu misterioasa creatură au continuat. În 11 septembrie 2001, înainte de producerea tragediei de la World Trade Center, un operator de la canalul de televiziune WTC, filma în zonă. El a surprins o creatură ciudată care a survolat zona.

loading...

LmAhtO7q79Mxgk0m4VBLRQPL aw@350x525 - OMUL PASĂRE, ÎNTRE LEGENDĂ ȘI REALITATE

Prezența omului pasăre a fost semnalată și la granița dintre Rusia și China. Conform mărturiilor, pe timp de noapte, a fost raportată, prezența unei astfel de creaturi. Noaptea se aud țipete iar animalele din curți dispar. Locuitorii susțin că misterioasa creatură trăiește în peșterile din munți. În iarna anului 2010, pe drumul dintre Vladivostok și Habarovsk, șoferii au avut parte de un spectacol inedit.

Pe șosea a apărut un tigru siberian care era urmărit de o creatură înaripată înspăimântătoare. Vladimir Arseniev este un cercetător rus care la începutul secolului al XX-lea a făcut o expediție în Siberia, însoţit de mai multe persoane.

El a scris despre întâlnirea cu pasărea-om și despre faptul că vânătorii udegi care îl însoțeau cunoșteau existența acestei creaturi. Vânătorii udegi au spus că au încercat să vâneze creatura, dar au fost speriați de țipetele care semănau cu cele umane.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top