Descopera

OMUL MODERN REDESCOPERĂ CUNOȘTINȚELE PIERDUTE CU MII DE ANI ÎN URMĂ

Marea Piramidă a lui Keops a fost cea mai înaltă construcție din lume, până în secolul al XIX-lea, în anul 1889, atunci când a fost construit Turnul Eiffel. În prezent, are 138 de metri ca urmare a eroziunilor care s-au produs.

Nu credem că este o coincidență faptul că pe locul unde este amplasată piramida trece de la est la vest cea mai lungă axă a Pământului. Poate că o civilizație extrem de avansată cunoștea configurația Pământului?

Această cunoaștere presupunea existența unor hărți care putea fi realizate numai cu ajutorul sateliților. Sub Marea Piramidă a fost descoperită o cameră săpată la o adâncime de 260 de metri. În cameră se aflau mii de tăblițe cu informații despre omenire și Univers.

Tot acolo a fost descoperită o mașină antică cu care se presupune că se călătorea în timp, o platformă antigravitațională, un cristal rubiniu.

În Israel au fost descoperite rămășițele unui om modern care a precedat omul de Neanderthal cu 40000 de ani. Faptul că Marea Piramidă și Sfinxul prezintă eroziuni de la ploi torențiale, i-au determinat pe specialiști să avanseze teoria conform căreia acestea nu au fost construite acum 4000 de ani. Ele pot avea o vechime de peste 10000 de ani, atunci când podișul Gizeh nu era un deșert.

Sunt specialiști care afirmă că înălțarea Sfinxului a precedat marea glaciațiune.

loading...

Profetul Edgar Cayce afirma în anul 1934, că egiptenii sunt descendenții unei civilizații avansate. Toate aceste lucruri îi exclud pe egipteni ca fiind creatorii piramidelor și ai Sfinxului.

Din păcate, știința convențională nu poate explica aceste neconcordanțe. Cum putem explica faptul că omul modern abia a început să redescopere cunoștințele pierdute cu mii de ani în urmă. Frânturi din aceste cunoștințe au existat în Școlile egiptene sau în cea a lui Pitagora.

piramide giza travelblog.org 134792 - OMUL MODERN REDESCOPERĂ CUNOȘTINȚELE PIERDUTE CU MII DE ANI ÎN URMĂ

Nu s-a descoperit niciun document care să ateste că evreii în captivitatea egipteană au lucrat la construcția piramidelor. A fost necesară o forță de muncă uriașă pentru aceste construcții. Ar fi putut egiptenii singuri să facă acest lucru?

loading...
To Top