Descopera

OMUL FLUTURE, MOTHMAN, PREVESTEȘTE CATASTROFELE

Omul Fluture este o ființă stranie, dintr-o lume ascunsă ochiului uman. Ori de câte ori o catastrofă urmează să se petreacă, această ființă bizară își face simțită prezența. Oare de ce?

O întâmplare ciudată

În anul 1966, orașul Point Pleasant a fost scena unei tragedii care s-a petrecut în ajunul Crăciunului. Orașul era renumit prin existența unui pod lung de 250 de metri, peste Ohio și care făcea legătura între două state, Virginia și Ohio. Drama care s-a produs avea să bulverseze SUA. Podul s-a prăbușit și peste 40 de persoane și-au pierdut viața.

În toamna anului 1966, mai mulți locuitori au declarat că au văzut în apropierea podului o creatură care a fost numită omul fluture sau omul molie. Creatura avea o formă umană cu o lungime de peste doi metri. În loc de brațe prezenta aripi care aveau o deschidere de peste trei metri.

Istoria omului fluture

Istoria acestei creaturi începe în 1 septembrie 1966, în Mississipi, atunci când un american a sunat la poliție să reclame faptul că a văzut misterioasa creatură. La două săptămâni, poliția primește un alt telefon în care se reclama același lucru. O creatură de mari dimensiuni a fost observată zburând la joasă altitudine, deasupra unui câmp.

Începând cu noiembrie, creatura a fost observată în Point Pleasant, în apropierea podului Silver Bridge. Pentru că tot mai mulți locuitori reclamau faptul că au fost martori la apariția creaturii, un jurnalist din New York, pe nume John Keel, se deplasează la Point Pleasant pentru a investiga cazul. În timp ce investiga cazul, John Keel a fost martor, împreună cu mai mulți locuitori, la apariția unor obiecte luminoase care au staționat deasupra podului mai multe nopți.

Evenimentele au culminat într-o noapte de decembrie, atunci când un cuplu de adolescenți se plimba printr-o zonă dezafectată a unei fabrici care era amplasată lângă podul Silver Bridge. Tinerii au susținut că au fost atacați de o creatură cu ochi mari roșii cu aspectul unui liliac. Creatura a fost botezată de jurnaliști Mothman. Silver Bridge s-a prăbușit în ajunul Crăciunului anului 1966.

OMUL-FLUTURE OMUL FLUTURE, MOTHMAN, PREVESTEȘTE CATASTROFELE

Specialiștii au susținut că podul prezenta vicii de construcție. Nu toți locuitorii au împărtășit această părere. Mothman ar fi fost cauza acestui dezastru. Tragedia de la Point Pleasant a fost dată uitării, până în 11 septembrie 2001, atunci când un fotograf a surprins într-o imagine o creatură asemănătoare cu cea de la Point Pleasant, care la câteva zile de la tragedie a survolat zona.

 

loading...
Comments
To Top