OMUL, FIINȚA CU MAI MULTE CORPURI

Cea mai importantă întrebare și înspăimântătoare, pe care omenirea și-a pus-o este aceea dacă dincolo de moarte există ceva. Una dintre cele mai folosite metode pentru a răspunde la această întrebare este dedublarea astrală.  Omul în deplinătatea sa este format din trup, suflet și spirit.

Ființa omenească are mai multe straturi invizibile ochiului omenesc. Încă din cele mai vechi timpuri samanismul, spiritualitatea yoghină, daoismul, tantrismul tibetan și hindus au descris mai multe învelișuri subtile sub care sălășluiește spiritul. Cunoscute în sanscrită sub numele de Kosha, acestea reprezintă cele șase învelișuri ale lui Atman, sinele divin din concepția vedica.
Prin urmare, există corpul eteric, corpul astral, corpul mental inferior, corpul mental superior, corpul budic, corpul cauzal și corpul atomic.

Mulți cercetători sunt de acord că trupul astral este intermediar între trupul fizic și conștiința spirituală a fiecărui om. Potrivit acestora, corpul astral nu trebuie confundat cu sufletul decedatului care părăsește trupul lipsit de viață. Corpul astral este uneori vizibil sub forma aurei colorate în diverse nuanțe.

Universul astral este cel de al doilea plan al existenței, deasupra sa fiind dimensiunea supremă, sau Planul cauzal, de unde își iau originea ființele divine și zeitățile. Planul astral este survolat de fiecare dintre noi, noapte de noapte, când visăm și conștiința noastră este decuplată. Ca rezultat, călătorim în multitudinea de lumi cuprinse de planul astral.

Robert Monroe a publicat în 1971 Journeys of the body, această carte fiind considerată un vârf de lance în domeniu. Monroe a fost înfricoșat de călătoriile în afara corpului, după care a devenit dependent de extracorporalizări. El obișnuia să-și urmărească angajații, atunci când aceștia motivau că sunt bolnavi sau au alte probleme. Una dintre primele observații ale celui ieșit din corp este cea numită a cordonului de argint. Cordonul de argint este permanent legat între ombilicul corpului astral și cel al spiritului călător.

Dedublarea se poate face în mod inconștient, în somn, sau conștient. În ambele cazuri corpul astral călătorește într-o altă dimensiune, fie vizitează anumite locuri de pe planetă. În 1950, în URSS existau laboratoare în care se studia fenomenul de dedublare astrală. În 1978, armata SUA și CIA aveau spioni antrenați prin această metodă a dedublării. Aceștia se numeau spioni psi.

Loading...

Ingo Swann este cunoscut drept un spion psi care a colaborat cu CIA, în cadrul Proiectului Stargate. El a reușit să-și proiecteze corpul astral și simțurile astrale pe planeta Jupiter și să o descrie cu acuratețe caracteristici, care ulterior au fost confirmate de către astrofizicieni. În 1998, el a avut o altă experiență, pe care o putem numi cel puțin bizară. A fost contactat de un grup de indivizi din cadrul unei agenții secrete care studia extratereștrii.

În cadrul acestui experiment a observat pe Lună o bază extraterestră. Ulterior, el a afirmat că extratereștrii trăiesc și printre noi, oamenii, în trupuri cu aparență umană. Spionii psi au fost utilizați și în cazul submarinelor, unde de multe ori comunicația este întreruptă.

dedublarea astrala

În 1960, acest secret a devenit public, când revista Science et vie a dat publicității că americanii au folosit acest tip de comunicație cu submarinul Nautilus, primul submarin nuclear, în timp ce acesta se afla sub calota de gheață arctică. Începând cu 1970, rușii au început să folosească în spionaj persoane psihokinetice, clarvăzători, telepați. Reacția americanilor a fost pe măsură. Au început să investească în experiențe bazate pe proiecția astrală.

Ingo Swann și Patrick Price au fost protagoniștii acestor experimente, în urma cărora au ajuns la performanța de a descrie o unitate secretă a Pentagonului în detaliu, mergând până la descria etichetelor de pe mapele documentelor.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și