The news is by your side.

Omul-capră, un animal de-a dreptul terifiant

0

Omul-capră este un hominid al cărei prezență permanentă a fost înregistrată, de-a lungul timpului, în pădurile din statele americane Louisiana, Maryland şi Texas. În cele mai comune cazuri este descris precum un hibrid între un om și o capră. Unii dintre martorii oculari mai susțin că omul-capră este o rudă îndepărtată a cupacabrei.

Umanoidul biped este asemănător cu un satir din mitologie. Se vehiculează că înălţimea sa poate să ajungă și până la 7 metri, capul său este dotat cu coarne specifice unui țap, iar agresivitatea de care dă dovadă este de-a dreptul șocantă. Atunci când omul-capră este agitat produce sunete ascuțite și foarte ciudate. De-a lungul timpului astfel de hominizi au fost văzuți și prin alte zone precum Alabama, Arkansas, California, Florida, Indiana, Louisiana, și Michigan.

omul-capra Omul-capră, un animal de-a dreptul terifiant

Poveștile despre omul-capră sunt cutremurătoare pentru că ucide orice îi iese în cale. În zonele în care i-a fost semnalată prezenta s-au înregistrat crime suspecte, care niciodată nu au putut fi rezolvate, cât și dispariția multor animale de companie. Omul-capră este violent și ucide orice vietate. Nu se poate preciza dacă crimele pe care le realizează sunt destinate hranei proprii sau pur și simplu există alt motiv neidentificat.

În anii ’50 au fost realizate mai multe fotografii și chiar o filmare cu acest monstru. Imaginile cu pricina le puteți urmări în videoul de mai jos. Omul-capră, alături de Bigfoot, nu este doar o legendă ci un personaj al unei specii ciudate, care pune evoluția sub semnul întrebării încă o dată.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și