Bizar

Omul capră! O ființă demonică fotografiată în SUA

O creatură demonică, care seamănă cu legendarul om-capră, a fost văzută și fotografiată în 3 strate americane. Astfel, după 50 de ani, s-a reaprins povestea ființelor hibrid, care par desprinse dintr-o altă lume, una unde răul domină și conduce.

Un bărbat din Louisville, Kentucky, a declarat că într-o noapte i-a apărut în față o creatură imensă. Aceasta semăna și cu un om, dar și cu o capră. Avea niște copite imense, ochii ieșiți din orbite, pielea albastră și mirosea extrem de puternic a capră/ Mai mult de atât, se edplasa în două picioare și coarnele de pe cap erau extrem de mari și răsucite.

Bărbatul s-a speriat extrem de puternic și a crezut că va fi atatcat de umanoidul ciudat. Acest lucru nu s-a întâmplat, dar imediat după incident a anunțat poliția locală, care a declarat presei că această creatură a mai ffost văzută și în Wisconsin, dar și în Texas.

Omul-capră este un hominid al cărei prezență permanentă a fost înregistrată, de-a lungul timpului, în pădurile din statele americane Louisiana, Maryland şi Texas. În cele mai comune cazuri este descris precum un hibrid între un om și o capră. Unii dintre martorii oculari mai susțin că omul-capră este o rudă îndepărtată a cupacabrei.

Umanoidul biped este asemănător cu un satir din mitologie. Se vehiculează că înălţimea sa poate să ajungă și până la 7 metri, capul său este dotat cu coarne specifice unui țap, iar agresivitatea de care dă dovadă este de-a dreptul șocantă. Atunci când omul-capră este agitat produce sunete ascuțite și foarte ciudate. De-a lungul timpului astfel de hominizi au fost văzuți și prin alte zone precum Alabama, Arkansas, California, Florida, Indiana, Louisiana, și Michigan.

Poveștile despre omul-capră sunt cutremurătoare pentru că ucide orice îi iese în cale. În zonele în care i-a fost semnalată prezenta s-au înregistrat crime suspecte, care niciodată nu au putut fi rezolvate, cât și dispariția multor animale de companie. Omul-capră este violent și ucide orice vietate. Nu se poate preciza dacă crimele pe care le realizează sunt destinate hranei proprii sau pur și simplu există alt motiv neidentificat.

loading...

omul capra1 465x390 - Omul capră! O ființă demonică fotografiată în SUA

În anii ’50 au fost realizate mai multe fotografii și chiar o filmare cu acest monstru. Imaginile cu pricina le puteți urmări în videoul de mai jos. Omul-capră, alături de Bigfoot, nu este doar o legendă ci un personaj al unei specii ciudate, care pune evoluția sub semnul întrebării încă o dată.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top