The news is by your side.

Istorie interzisă! Omul a fost creat în urma unor experimente genetice

0

Majoritatea celor ce raportează răpiri OZN spun că au fost supuşi la controversate experimente genetice sau au fost martori la acestea. Nici aceste aspecte nu lipsesc din vechile documente sacre. Oamenii de ştiinţă, de la Darwin încoace, sunt încredinţaţi că omul este rezultatul evoluţiei de patru miliarde de ani a biosferei. Numai că în această evoluţie exista şi unele semne de întrebare.

Nu cumva  evoluţia speciei umane a fost influenţată şi de o Inteligenţă nepământeană? În felul acesta s-ar putea stinge contradicţia dintre creaţionism şi evoluţionism, înţelegând că omul ar fi fost într-adevăr creat, de o instanţă cosmică aflată mult deasupra noastră, dar nu din nimic ci îmbunătăţind – prin tehnici de tipul ingineriei genetice – creaturi inferioare existente deja.

Cu alte cuvinte „ţărâna” din care a fost plămadit omul, conform tradiţiei biblice, ar trebui interpretată ca „materie pământeană”, incluzând aici şi vieţuitoarele de pe Pământ.

Într-un text sumerian, cu cel puţin o mie de ani mai vechi decât cele mai vechi scrieri biblice, text citat de Zecharia Sitchin în Genesis Revisited (1990), se vorbeşte de Anunnaki, ceea ce în sumeriana însemna „cei care au venit din Cer pe Pământ”. Aceştia ar fi sosit, conform documentului, dintr-un loc numit Nibiru, creând omul, prin amestecarea unor componente cereşti cu altele pământene. Sitchin afirma în concluzie ca Adam şi Eva n-ar fi fost altceva decât primii „copii-eprubetă”. În cartea citata, el reproduce şi un desen de pe un sigiliu sumerian, în care el presupune că ar fi înfăţişata această operaţie.

adam-si-eva Istorie interzisă! Omul a fost creat în urma unor experimente genetice

Conform celor scrise în Vechiul Testament, Dumnezeu a făcut lumea, vietăţile, omul. Pe Eva a creat-o dintr-o coastă a lui Adam (ceea ce azi ar fi posibil chiar şi pentru noi, prin inginerie genetică, incluzând clonarea şi renunţarea la cromozomul Y). În originalul ebraic al Bibliei, numele Domnului este Elohim, substantiv plural. De altfel, Biblia foloseşte pluralul şi în alte ocazii. Dumnezeu spune: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Geneza, 1; 26). E oare doar pluralul majestăţii sau la această acţiune au participat mai mulţi care semănau între ei? Întrebarea e cu atât mai pertinentă cu cât peste câteva pagini îi vedem implicaţi în experimente genetice pe unii dintre îngeri, despre care nu se spune nicăieri de unde au apărut.

Astfel, dacă martorii răpirilor OZN vorbesc azi de misterioase experimente genetice, menite să dea naştere unor hibrizi, care să fie mai reuşiţi decât oamenii actuali, ori despre relaţii sexuale între cei răpiţi şi anumite exemplare dintre vizitatori, în Biblie, scrie: „Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au luat dintre ele soţii, care pe cine şi-a ales […] În zilele acelea erau pe Pământ uriaşi, şi chiar după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor şi acestea le dăruiau fii: aceştia sunt uriaşii din vechime, oamenii cei vestiţi.” (Facerea, 6; 2, 4).

Cartea lui Enoh (Cap. VII-XI) este mult mai explicită. Ea spune că fiicele pământenilor erau graţioase şi frumoase, iar două sute de „copii ai cerurilor”, deci fiinţe fără îndoiala de natura nepământeană, s-au îndrăgostit de ele şi s-au gândit să-şi ia dintre ele neveste şi să facă cu ele copii. Şeful grupului era Samyaza, care de la bun început îşi avertizează subalternii că nu este bine ce fac şi că vor fi pedepsiţi pentru aceasta, şi cu atât mai mult va fi pedepsit el însuşi, ca şef. Totuşi, Samyaza sau nu vrea, sau nu are autoritatea să se opună. Drept rezultat se nasc uriaşii Nephilim pomeniţi şi în Biblie.

Natura îngerilor este în vechile scrieri când spirituală când fizica. Filosoful iezuit francez Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955) considera că îngerii sunt fiinţe „legate intim de Universul material”, dar mai evoluate „întru Dumnezeu” decât oamenii. Îngerii sunt uneori asexuaţi alteori de sex masculin. Astfel, în Biblie, vestitorii dezastrului de la Sodomă, cei ce îl eliberează din criptă pe Iisus, dar şi alţii sunt numiţi „cei doi bărbaţi”. Tot de sex masculin par să fi fost şi îngerii care au avut copii cu pământenele.

adn Istorie interzisă! Omul a fost creat în urma unor experimente genetice

Dar în acest caz, rămâne şi problema compatibilităţii genetice. Doar indivizii din aceeaşi specie pot avea urmaşi capabili să se reproducă în continuare. Acceptăm ca îngerii aparţineau aceleiaşi specii ca şi oamenii? Dacă nu, înseamnă că ei au efectuat asupra pământenilor experimente genetice de hibridare, interesaţi în a crea „viteji” şi „oameni cu nume”, adică exemplare mai reuşite ale speciei umane decât cele care s-ar fi născut fără intervenţia lor. Iar aceste experimente, aşa cum vom vedea şi în episodul următor, nu au fost pe placul Divinităţii.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și