Take a fresh look at your lifestyle.

Omenirea se afla la doar doi pasi de Apocalipsa

Apocalipsa a devenit cel mai important subiect care se afla pe buzele tuturor. Dacă calendarul mayaş a fost întors pe toate parțile pentru că viitorul să fie previzibil, concluziile nu sunt atât de mulțumitoare pe cât se preconiza. Există foarte multe teorii care încearcă să definească ceea ce se va întâmpla în fatidică zi de 21 decembrie 2012, dar oare sunt ele atât de reale pe cât se şi susține?

Dacă Apocalipsa misteriosului popor mayaş este așteptată în decembrie acest an, atunci Biblia susține cu totul şi cu totul altceva.  Scriitoarea americană Jeanne Robert a publicat o carte Ce scrie în scripturi despre Ultimele Zile” prin care încearcă să demonstreze că sfârșitul lumii este foarte aproape.

Roberts susține că cei mai mulți dintre creștini îşi imaginează că venirea lui Iisus pe Pământ este un eveniment foarte îndepărtat, dar uita cu desăvârșire că cele mai multe dintre semnele Apocalipsei s-au petrecut deja. În acest sens, scriitoarea americană îşi avertizează publicul că zilele din urmă sunt numărate, iar judecată este doar doi pași să se producă.

În opinia autoarei, din cele 26 de semne prevestitoare care se regăsesc în Cartea Sfântă, 24 dintre ele s-au petrecut. Omenirea se afla la doar doi pași, destul de mici, pentru a ajunge în fata Apocalipsei. Aceste două semne sunt: apariția Anticristului, care se pare că se regăsește printre noi și reconstruirea templului evreilor din Ierusalim.

Atunci şi când aceste două semne se vor întâmpla trebuie să fim pregătiți pentru ceea ce va însemna sfârșitul omenirii i implicit marea judecata. Oare scriitoarea americană are dreptate şi putem să afirmăm că ne aflăm la doar doi pași de Apocalipsa, sau se înșală?

loading...

Comentariile sunt închise.