The news is by your side.

Omenirea nu va supravietui „spiralei mortii”

0

Richard Duncan, fost economist la Banca Mondială, şi economist-sef la Blackhorse Asset Mgmt anunţă că datoria publică a Statelor Unite ale Americii a depăşit suma de 16.000 de miliarde de dolari. Această gaură financiară va produce în viitorul apropiat o aşa numităspirală a morţii, care precum o gaură neagră va atrage diverse structuri economice.

Spirala morţii iniţial va atrage agenţii economici mici, pentru că apoi să-i înghită pe cei mai mari. Astfel, visul american se va transforma în cel mai mare coşmar al tuturor timpurilor care se va solda iniţial cu falimentul în masă, pentru că mai apoi criza economică de proporţii va pune stăpânire pe întreaga ţară.

Laurence Kotlikoff, fost consilier pe probleme economice al preşedintelui Ronald Reagan, a ajuns la concluzii similare. Problema care rămâne de „rezolvat” este când va cădea primul element din acest puzzle. O echipă de oameni de ştiinţă, economişti, geopoliticieni şi analişti considera că „pericolul este iminent”.

Am descoperit un model identic în graficul datoriilor, al pieţei totale de credite, al garanţiilor financiare, al consumului de energie, alimente, apa”, spune Chris Martenson, fost vicepreşedinte al companiei Fortune 300.

spirala-mortii Omenirea nu va supravietui "spiralei mortii"

Acest model indica o escaladare exponenţială, aproape identică celei ce se petrece într-o schemă financiară piramidala înainte de colaps.Ceea ce este cu adevărat îngrijorător, acest model nu se aplică doar economiei, ci poate fi observat în sistemul de servicii pentru cetăţeni, energetic, alimentar, al aprovizionării cu apă. La noi şi în alte ţări. Guvernanţii lumii trebuie să ia măsuri pentru că aceste sisteme vor face implozie toate în acelaşi timp, cu urmări catastrofale pentru civilizaţie”, avertizează Martenson.

În acest fel, viitorul financiar al tuturor ţărilor care sunt implicate în această spirală a morţii se va prăbuşi. Totul pare în regulă la suprafaţă, dar „virusul” creşte în interiorul schemei, îşi dublează, triplează etc volumul, într-un timp din ce în ce mai scurt, până ce face sistemul să se prăbuşească dintr-o dată. Când ajunge la zero, lumea va exploda”. Dr. Kent Moors, consilier pe probleme de energie în 16 guverne ale lumii, inclusiv în două americane, atrage atenţia că atunci când se va produce colapsul, va aduce haos în modul de viaţă cunoscut în prezent.

Vârful extracţiei de petrol este urmat de o totală prăbuşire a pieţelor, care va genera crize acute sociale, ce vor cuprinde întreaga lume.

Ministerul britanic al Apărării, Banca Angliei şi Departamentul Energiei au efectuat studii similare despre vârful petrolului şi au ajuns la aceleaşi concluzii. Anul acesta se dau ultimele bătălii pentru ultimele resurse de petrol, pentru că energia este primul element de puzzle prevăzut că se va prăbuşi. Echipe de sociologi şi analişti recomanda obsesiv oamenilor să se pregătească pentru ce va urma.

Trebuie ca fiecare să-şi facă un stoc de supravieţuire pentru când pieţele nu vor mai putea asigura necesităţile de bază, ca apa, alimentele şi energia. Omenirea se poate întoarce în următorii 20 de ani la traiul specific Evului Mediu, dar lupta pentru supravieţuire va fi dramatică, atacurile asupra bunurilor personale devenind frecvente.

Se recomanda achiziţionarea de mijloace de încălzire cu lemne şi panouri solare, de seminţe de legume şi cereale, de alimente în orice formă durabilă de conservare, de faină, ulei, miere, zahăr etc. Şi rezerve de bani cash, pentru când nu se va mai găsi de lucru. Aceste stocuri se pot înnoi periodic până când „Spirala Morţii” va lovi!

Spirala morţii va lovi într-o bună zi indiferent de desfăşurarea evenimentelor politice, sociale şi economice. Atunci va fi momentul zero al economiei mondiale şi tot atunci omenirea trebuie să fie pregătită să pune ceva mai bun în locul sistemului actual.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și