Take a fresh look at your lifestyle.

OMENIREA A FOST CREATĂ PRIN FUZIUNE CELULARĂ

În textele sacre de pe tăblițele sumeriene, Dumnezeu l-a creat pe Adam din argilă amestecată cu sânge. Dumnezeu a decis ca inteligența lui Adam să n-o depășească pe a sa. Adam reprezintă omul modern, Homo Sapiens.

Cine au fost creatorii lui Adam și cum l-au creat, dacă acesta nu a avut precursori?

În timp, au apărut alte teorii cu privire la originea omului. Are din ce în ce mai mulți aderenți teoria conform căreia genomul omului este format în urma combinației dintre un primat terestru și o ființă superioară, inteligentă. Omul a fost creat pentru a munci, era nevoie de forță de muncă.

În limba sumeriană Adam înseamnă sclav. Să fie Adam o creație a unor inteligențe extraterestre, creat după un șablon, în care limitele sunt evidente?

În anul 2001, cercetătorii au descoperit că genele noastre nu au origini evoluționiste. Mai târziu, după șase ani, în anul 2007, cercetătorii de la proiectul american numit Genomul uman, au susținut că, 97% din genomul uman este de origine extraterestră.

Profesorul Chang susține că ADN-ul numit pubelă , este de origine non-terestră și rezistă cu brio la toate intervențiile pe care cercetătorii le-au efectuat. Cromozomii sunt creați, programați și implantați în genomul nostru. Ipoteza lansată de către profesorul Chang este de necontestat. El a venit cu probe științifice, în acest sens, astfel încât, lumea științifică, destul de refractară la o asemenea ipoteză, a trebuit să o accepte ca fiind veridică.

Loading...

Dacă omenirea a fost creată în aceste circumstanțe, unde sunt civilizațiile extraterestre care sunt creatorii? În prima fază, s-a spus că omul a fost creat pentru a fi supus și a munci. Omenirea își îndeplinește cu brio această menire. Cine culege roadele muncii omenirii, omul s-au altcineva?

Cine este acel altcineva? Conform profesorului american Crick, suntem clone derivate dintr-un organism extraterestru unic. În susținerea acestei teorii el aduce următoarele argumente. Toți avem același cod genetic, identic.

Unele organisme au apărut pe Pământ subit, fără să aibă precursori pe planetă. Așa s-a format și Homo Sapiens. Manuscrisele de la Marea Moartă, dar și inscripțiile din Insula Peștelui, susțin teoria cercetătorilor menționați mai sus.

Anunnaki sau Dumnezeii coborâți din cer, așa cum i-au numit sumerieni, sunt creatorii lui Homo Sapiens. Prima lor colonie a fost Mesopotamia. Revenind la ADN-ul uman, mesajele pe care acesta le conține sunt departe de a fi decriptate, înțelese de oamenii de știință.

Foarte important este faptul că, segmentele codate sunt asociate principalelor funcțiuni vitale ale organismului. Aceste zone codate sunt comune tuturor speciilor de pe planetă. Atunci când se produc mutații în aceste zone, ele duc la moartea organismului.

Știința medicală a făcut mari progrese, încât, se poate preleva material genetic dintr-o celulă, în care se introduc 23 de cromozomi. În ovulul femeii aceștia vor da naștere la un individ predeterminat, obținându-se o copie fidelă, clonă, a sursei de cromozomi nedivizată.

Astfel poate fi creat un număr nelimitat de Einstein, Napoleon sau Hitler, cu condiția să fie prezervate nuclee ale celulelor lor.

adn extraterestru

Cea mai mare realizarea a geneticii este procedeul numit fuzionare celulară. Două celule de la două animale incompatibile, de exemplu un șoarece și un porumbel, vor fuziona, dând naștere unei celule noi, care este specifică unui animal nou, care nu este nici șoarece, nici porumbel.

Se pare că acest procedeu genetic a fost utilizat pentru a crea omenirea și astfel se răspunde la întrebarea cum a fost creat Adam?

loading...

Comentariile sunt închise.