Omagiul călugărilor budişti adus „lămpilor înţelepciunii” coborâte din ceruri

0

De-a lungul istoriei, numeroase culturi au consemnat prezenţa şi existenţa unor obiecte, de cele mai multe ori rotunde sau ovale, care survolau cerul la anumite perioade de timp. Pentru că strămoşii noştri nu aveau întotdeauna cunoştinţe exacte despre ceea ce reprezentau, le-au denumit în diferite feluri:perle aurii”,care de foc” sau chiarroţi strălucitoare”.

Aceste obiecte zburătoare au fost consemnate în scrierile străvechi de parcă erau parte integrală din realitate. Un astfel de caz, interesant şi şocant de-a dreptul, s-a petrecut cu mai bine de 140 de ani în urmă, când un călugăr budist, pe nume Hsu Yun, a prezentat în autobiografia sa cu lux de amănunte întâlnirea culămpile înţelepciunii”.

Trebuie să menţionăm că acest eveniment s-a petrecut undeva pe la sfârşitul anilor 1884, în timpul vizitei sale de la Peak Da-Luo. Atunci a fost prima dată când maestrul Yun a văzut pentru prima dată în viaţa sa numeroase lămpi luminoase, care ofereau oamenilor înţelepciunea.

„Când am ajuns pentru prima dată la Peak Da-Luo am urcat pe un munte pentru a aduce omagiu lămpilor strălucitoare coborâte din ceruri. În prima noapte nu am văzut nimic, dar în cea de-a doua am observat cum o bilă uriaşă de lumină coboară pe Pământ. La scurt timp după aceea, alte 10 lămpi asemănătoare roiau în jurul celei mai mari. Eram stupefiat, dar cei din jurul meu trăiau această poveste de parcă era ceva normal. La scurt timp după aceea, mi s-a spus că acesta este un omagiu pe care omul îl aduce lămpilor care împart înţelepciunea”, consemna călugărul budist în jurnalul său.

ufo

Aceasta este una dintre dovezile care vin în sprijinul teoriilor care susţin că civilizaţiile de pe Terra, de-a lungul timpului, au fost ajutate să evolueze, fie tehnologic sau spiritual, de către extratereştrii. Mai mult de atât, călugării budişti deţin şi în ziua de astăzi numeroase informaţii despre anumite civilizaţii extraterestre, care în trecut au venit pe Terra şi au ajutat oamenii să evolueze cu diverse informaţii preţioase. Acesta este principalul motiv pentru care călugării se întâlneau la Peak Da-Luo pentru a omagia ajutorul primit din ceruri.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și