Om de știință finlandez: Piramidele din Bosnia sunt niște entități care s-au trezit la viață

Un om de știință finlandez a descoperit numeroase anomalii în piramidele bosniace de la Visoko. Acestea nu pot fi explicate cu ajutorul tehnologiei sau cunoștințelor actuale, motiv pentru care astfel s-a demonstrat că ele au fost ridicate de către o civilizație misterioasă extrem de avansată.

Specialistul finlandez, Heikki Savolainen, a pus bazele unui proiect de cercetare științifică ale piramidelor din Bosnia. De-a lungul timpului au existat numeroase speculații cu privire la aceste piramide. S-a spus chiar că ele sunt de origine naturală și că nu au nimic în comun cu clasicele piramide.

Savolainen, împreună cu echipa sa, s-a deplasat în Visoko, Bosnia, pentru a realiza anumite măsurători. Rezultatele sunt de-a dreptul fascinante, adică niște anomalii care nu pot fi explicate cu ajutorul cunoștințelor pe care le deținem în prezent.

Specialiștii au realizat un set de măsurători electromagnetice cu ajutorul ultrasunetelor. Astfel s-a descoperit că există o legătură neînțeleasă între partea de sus a piramidei Soarelui și tunelurile subterane.

Specialiștii au declarat că aceste componente, aparent fără nicio legătură, sunt strâns legate între ele de parcă ar fi o entitate care este sau s-a trezit la viață.

Loading...

Mai mult de atât s-a stabilit că piramidele din Bosnia sunt cele mai vechi piramide de pe Terra. Acestea au o vechime de peste 30.000 de ani și încă nu se poate explica originea lor.

piramide bosnia

Mai mult de atât, camerele piramidelor au un nivel extrem de mare de ionizare, adică peste 43.000 de ioni negativi. Aceasta înseamnă că au proprietăți curative. Nivelul radiațiilor este egal cu zero și acest fapt i-a fascinat pe specialiști.

Așadar, piramidele din Bosnia sunt de-a dreptul incredibile și anomaliile descoperite reconfirmă ideea că istoria Terrei este mult mai complexă decât ne-am imaginat până în prezent.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și