OIN, misterul oamenilor cu înfățișare stranie care provin din neant

OIN sunt, de obicei asociați, într-un fel sau altul, cu activitatea OZN. Cel mai frecvent scenariu este cel în care ei apar în scenă după o întâlnire cu un OZN pentru a intimida martorii oculari printr-o comportare extrem de ciudată și adesea amenințătoare.

Îmbrăcați în costume negre, prost croite sau demodate, clasicii OIN obișnuiesc să călătorească în grupuri de două sau trei persoane. Modul lor de transport diferă. Se pare că preferă să cutreiere străzile lăturalnice paranormale în limuzine negre, dar s-au întâlnit și cazuri în care conduc dube de ocazie sau coboară din elicopter.

Martorii oculari care relatează că au văzut OIN îi descriu ca fiind oameni cu înfățișare de străini, cu trăsături exotice, de parcă ar veni din alte părți. Au un aspect oriental sau indian și pielea foarte întunecată, deși uneori înfățișarea lor este extrem de palidă.

Ochii OIN sunt descriși ca fiind oblici sau bulbucați precum ai celor care suferă de hipertiroidie. Nasul și bărbia sunt ascuțite, iar pomeții sunt foarte sus.

Deși unii sunt înalți și slabi, cu degete nenatural de lungi, alții sunt mici de statură și grași. Unii au unghii, alții nu.

Loading...

Și mai stranie este comportarea ce li se atribuie care tinde să fie când tulburătoare când complet nătângă. După o expunere la atmosfera bogată în oxigen, ei beau un lichid gelatinos.

OIN vorbesc o engleză stricată, cu accent străin, nu-și mișcă buzele când comunică, sugerând calități telepatice în timp ce alții vorbesc că sunt ca niște mașini. Potrivit cercetătorului Barker, investigatorii OZN din Australia și Noua Zeelandă au fost reduși la tăcere de acești OIN, care i-au supus la acțiuni de intimidare. Te avertizez să nu te mai amesteci în chestiuni care nu te privesc, au spus ei. Sunt de pe altă planetă… ai grijă.

În 1947, un polițist de patrulă portuară pe nume Harold Dahl raportase una dintre cele mai timpurii apariții de farfurii zburătoare.
Unul dintre obiecte, ce părea să aibă dificultăți tehnice, a aruncat de la bord o cantitate de zgură metalică, fluidă. Resturile fierbinți au căzut asupra bărcii lui Dahl, rănindu-l pe fiul său și ucigându-i câinele.  A doua zi un personaj în costum negru l-a abordat, amenințându-l să uite incidentul.

După câteva zile Dahl spune că întreaga poveste a fost o farsă. În cursul anilor 1966-1967, în statul Virginia de Vest s-au întâmplat o serie de evenimente paranormale, care s-au centrat pe o întâlnire cu o creatură humanoidă, înaripată, care a fost denumită Omul molie.

În noiembrie 1966, în aceeași zonă, aterizează o navă, care avea o formă asemănătoare unei sticle de lampă de gaz, care scotea flăcări la ambele capete. Nava a aterizat pe o șosea, forțându-l pe un șofer să oprească. Un om înalt de 1,75 metri, cu pielea de culoare închisă a ieșit din straniul vehicul și s-a apropiat de șofer, vorbind fără să miște buzele, spunându-i că-l cheamă Ingrid Cold și că este originar dintr-o țară mult mai puțin puternică.

După acest incident, șoferul a început să primească telefoane de amenințare, avertizându-l să nu vorbească. Alți martori ai OZN și ai Omului molie au primit telefoane suspecte, în receptor putând fi auzite fie zgomote electronice, fie voci descrise ca fiind metalice sau fiind parcă emise de mașini, adesea vorbind în limbi străine.

OIN

Autorul cărții despre teoria conspirației, Zeii din Paradis, William Bramley, afirmă că OIN extratereștrii au fost cei care au provocat epidemii de ciumă. El citează un text din 1682 despre Brandenburg, unde au apărut oameni în negru care aveau lângă șezut mici capete, fețe groaznice, coase lungi cu care tăiau ovăzul, astfel că șuieratul coasei putea fi auzită de la mare distanță. Imediat după această vizită tip OIN pe câmpurile de ovăz s-a dezlănțuit ciuma. Bramley susține că acele coase erau instrumente cu ajutorul cărora pulverizau otrăvuri sau gaze purtătoare de microbi.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și