The news is by your side.

OGLINZILE, experimente inexplicabile și legătura cu lumea de dincolo

1

Oglinzile magice au puteri supranaturale, precum luciul apei care a fost utilizat în divinație. Oglinzile fac legătura cu lumea de dincolo, cu spirite sau defuncți. În Feng Shui sunt utilizate două tipuri de oglinzi, convexe și plate. Cele plate transmit energia Chi într-o singură direcție. Oglinzile convexe reduc intensitatea violentă a acestei energii.

Legendele povestesc că Pitagora avea o oglindă magică. El reușea să capteze Luna, în care citea viitorul.

În practica Feng Shui nu se recomandă să fie amplasată o oglindă în fața unei uși sau ferestre. Oglinda va genera perturbări de energie care au un efect negativ asupra psihicului. De asemenea, oglinzile așezate pe pereți opuși au același efect negativ. Energia reflectată de o oglindă în dormitor, va perturba somnul și va crea o stare de nervozitate.

Celebrul parapsiholog și medic Moody, autor al celebrei cărți Viața după viață, a realizat în anul 1990 un experiment bazat pe un mecanism format din mai multe oglinzi, mecanism care a fost amplasat într-o cameră slab luminată. Subiecții acestui experiment au avut o serie de viziuni și chiar discuții cu entități misterioase.

În momentul experimentului, oglinzile prezentau urme, forme colorate, care erau într-o mișcare continuă. Mai mult, au putut fi înregistrate sunete sumbre.

Moody este convins că în timpul experimentului s-a realizat o punte între două lumi. Impresia de real a fost totală, iar pentru subiecți a fost o experiență bulversantă.

Doctorul Moody nu este primul care a efectuat astfel de experimente. În Antichitate, oglinzile erau utilizate pentru discuții cu persoanele decedate. Moody consideră că oglinzile au capacități de transcomunicare. Pentru japonezi, oglinda are o semnificație aparte. Ea reprezintă reflexia divină.

oglinzi OGLINZILE, experimente inexplicabile și legătura cu lumea de dincolo

În toate culturile lumii există credința că oglinzile captează spiritele si demonii, sunt porți care se deschid spre o lume spirituală. Cea mai celebră oglindă este cea de la Plantation Myrtles. Sarah, proprietara reședinței, și copiii săi au fost otrăvită de una dintre servitoare. Prin neglijență, una dintre oglinzi nu a fost acoperită în momentul priveghiului.

În oglindă se pot observa siluetele celor uciși, dar și amprente ale degetelor care apar în interiorul oglinzii și nu pe suprafața sa.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și