Oglinda, primul obiect utilizat în divinație! Mistere și energii inexplicabile

Oglinda a fost primul obiect utilizat în divinație. Despre Pitagora se spune că deținea o oglindă magică cu ajutorul căreia capta imaginea Lunii și citea viitorul.

Despre oglinzi se spune că au capacitatea de a prezenta imaginea defuncților, dar și imagini cu acțiuni ale viitorului. Oglinda, ca și luciul apei, sunt utilizate în ritualuri de divinație. Să nu uităm că înainte de oglindă, anticii utilizau în divinație luciul apei. Aztecii purtau ca amulete bucăți de oglindă, pe care le considerau apărătoare de energii negative.

Un copil se poate privi într-o oglindă, începând cu vârsta de 7-8 luni. Cu timpul, copilul devine conștient de imaginea sa, de unitatea corporală. Oglinda are o mare valoare în evoluția psihică a fiecăruia dintre noi.

Oglinda, porți spre alte dimensiuni


În perioadele de priveghi și doliu, oglinzile sunt acoperite cu pânze negre. Explicația este că spiritele percep realitatea într-un mod diferit față de cei vii. Spiritul celui decedat poate să rămână blocat în portalul creat într-o oglindă. Există oglinzi bântuite care în mod inexplicabil crapă sau cad de pe pereți.

Psihomanteum, meditație și divinație


Psihomanteum este o cameră ai cărei pereți sunt acoperiți cu oglinzi și care a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru meditație sau intrarea în contact cu alte lumi.
Șamanii din Siberia utilizează astfel de tehnici pentru a vedea viitorul.

Loading...

Oglinda și circulația energetică


oglinzii ucigase

Oglinzile fascinează și înșeală. O persoană care se va privi mult într-o oglindă își va pierde o parte din suflet, energiile ei spirituale fiind absorbite de oglindă.

Specialiștii atrag atenția că într-o încăpere în care se află mai multe oglinzi, circulația energetică antrenată de acestea, poate fi periculoasă pentru om, deoarece acestea au capacitatea de a atrage vortexuri care pot afecta sănătatea.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...