The news is by your side.

Ofiter rus: „Oceanele sunt impanzite de OZN-uri”

0

În ultimele decenii, cele mai puternice ţări din lume au cheltuit miliarde de euro pentru cucerirea spaţiului şi implicit pentru descoperirea altor forme de viaţă. Rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor, iar forme de viaţă extraterestre nu au fost descoperite.

Vladimir Prikhodko, preşedintele unei organizaţii publice de cercetare pentru studii subacvatice din Rusia, susţine că ţările dezvoltate din punct de vedere economic nu ar trebui să mai cheltuiască atâţia bani pentru descoperirea extratereştrilor în spaţiu ci ar trebui să-i caute în adâncurile oceanelor.

Căpitanul Prikhodko dezvăluie conţinutul unei misiuni secrete ruseşti unde Dr. Rubens Villela, un celebru explorator rus, aflându-se la bordul unui spărgător de gheaţă care naviga în jurul Polului Sud, a fost martorul unui fenomen fantastic. Mai multe farfurii zburătoare au ieşit de sub gheaţa groasă şi s-au îndreptat cu viteze uimitoare spre cer. Întregul echipaj a fost martorul acestei întâmplări stranii.

ozn-apa2 Ofiter rus: "Oceanele sunt impanzite de OZN-uri"

În urma audierilor Dr. Rubens Villela a declarat că ceva a ieşit cu o forţă fantastică de sub gheaţa groasă de 3 metri şi un zgomot comparabil cu cel pe care îl face un tun s-a auzit. Gheaţa a început să zboare în toate părţile şi bule de apă au fost aruncate la zeci de metri înălţime. O navă argintie, precum un glonţ, a decolat cu o viteză impresionantă spre cer. Presupun că folosea o energie imensă. Antarctica este împânzită de aceaste farfurii zburătoare.

În 1997, atunci când armata australiană a explorat o zonă din Antarctica, mai multe lumini foarte puternice ieşeau din adâncurile oceanului. Acestea au fost fotografiate şi ulterior au fost detectate mai multe obiecte rotunde care emiteau aceste lumini puternice.

Armata rusească urmăreşte OZN-urile din ape

Rang Vladimir Azhazha, şeful Comisiei de Explorare pentru Oceanografice din Academa de Științe din Rusia, susţine că peste 50% dintre întâlnirile cu farfuriile zburătoare se petrec în apă. Nu se cunoaşte cauza pentru care OZN-urile întră în contact cu apa, dar se presupune că acest element le ajută în deplasarea lor prin spaţiu.

ozn-apa Ofiter rus: "Oceanele sunt impanzite de OZN-uri"

Căpitanul Prikhodko a mai relatat o altă întâmplare stranie care s-a petrecut în timpul unui exerciţiu militar naval, atunci când pe sonarul navei s-au înregistrat mai multe obiecte subacvatice care circulau cu viteze foarte mari, de circa 150 de noduri. Este greu de crezut că erau submarine pentru că cel mai performant submarin poate să atingă o viteză maximă de doar 45-50 de noduri pe oră.

Acestea sunt doar câteva exemple din întâmplările ciudate cu care s-a confruntat armata navală rusă de-a lungul timpului. Misterele oceanelor există şi dacă s-ar învesti mai mulţi bani spre această direcţie cu siguranţă că unele dintre aceste mistere ar putea fi elucidate.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și