Oficial rus: Numeroase nave extraterestre se află sub calota de gheață de la cei doi poli

Oficial rus: Numeroase nave extraterestre se află sub calota de gheață de la cei doi poli

Omul de știință rus, Vladimir Prikhodko, susține că în ciuda faptului că cele mai puternice țări din lume au cheltuit miliarde de euro pentru a descoperi viață extraterestră în spațiu, aceasta ar putea exista pe Terra, mai precis sub calotele de gheață de la cei doi poli.

Timp de mai multe decenii, armata rusă s-a confruntat cu diverse situații în care au fost zărite numeroase OZN-uri care pur și simplu dispăreau sub calota de gheață de la Polul Nord.

Prikhodko a dezvăluit numeroase cazuri în care soldații ruși, trimiși în misiune spre Polul Nord, au raportat diverse obiecte spațiale neidentificate care le-au perturbat într-un fel sau altul scopul final.

De exemplu, Dr. Rubens Dzh.Villela, un explorator celebru, însoțit de un militar de rang înalt din armata rusă, a pornit într-o misiune secretă spre Polul Nord.

La un moment dat un OZN de mărimi impresionante a apărut chiar în calea lor, iar după câteva secunde a dispărut sub stratul de gheață extrem de gros. Interesant este faptul că obiectul neidentificat a străpuns gheața, iar în urma sa nu a lăsat nicio urmă.

Un alt eveniment straniu s-a petrecut chiar lângă stația de cercetare Neumayer din Antarctica. Un OZN de cel puțin 3 metri diametru a străpuns statul de gheață și s-a îndreptat cu viteză impresionantă spre cer.

Loading...

Martorii susțin că acesta avea o viteză impresionantă care a generat forța perforării stratului de gheață.

În 1997, Prikhodko a fost martorul unui eveniment de acest gen. La vremea aceea se afla în stația de cercetare Bellingshausen și a reușit să filmeze un obiect gigant care a ieșit de sub stratul gros de gheață de peste 10 kilometri.

Mai mulți experți au analizat filmul și au ajuns la concluzia că obiect misterios nu putea fi decât de origine artificială, ceea ce înseamnă că a fost creat fie de către o civilizație extraterestră sau chiar una intraterestră.

ozn antarctica

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele pe care le-a oferit specialistul rus pentru ca teoria sa cu privire la existența extratereștrilor pe Terra să prindă contur.

De asemenea, un raport realizat de armată rusă arată că întâlnirile cu nave extraterestre s-au petrecut cu o pondere de 50% în zona oceanelor sau mărilor și 15% în zona lacurilor.

Acest aspect poate fi unul impresionant și în cele din urmă să deschidă o pistă de cercetare amănunțită ale tuturor apelor de pe Terra pentru ca în cele din urmă să se descopere habitatul acestor creaturi mult mai inteligente nouă.

 

loading...

Related posts