Oera Linda, cartea care relatează Apocalipsa petrecută pe Terra în urmă cu 4000 de ani

Oera Linda, este o carte fantastică, care relatează cu lux de amănunte Apocalipsa petrecută pe Terra în urmă cu mai bine de 4000 de ani.

Un manuscris ieșit din comun, Oera Linda a fost copiat în anul 1256, probabil după alte texte antice, de către călugării care au trăit pe teritoriul Olandei. Această carte este de-a dreptul impresionantă și din acest motiv a stârnit numeroase controverse în rândul specialiștilor.

Manuscrisul poate fi comparat cu o enciclopedie, în care sunt relatate numeroase evenimente petrecute pe Terra începând din anul de grație 2193 î.e.n. și până în anul 803 e.n. A fost scrisă în limba firiziană și cel mai ciudat este că a fost tradusă în limba engleză abia în 1876. Oare cineva dorea cu orice preț să ascundă informații prețioase cu privire la ceea ce s-a petrecut în urmă cu 4000 de ani?

Evenimentul straniu și Apocalipsa

Ciudat este faptul că Oera Linda nu specifică ce eveniment s-a abătut asupra planetei noastre în anul 2193 î.e.n. Cu toate acestea cartea ne spune că s-au văzut venind din cer numeroase bule de foc. Acestea au făcut numeroase pagube materiale, dar mai ales umane.

Timp de 3 ani, numeroase cutremure, erupții vulcanice sau tsunamiuri s-au abătut peste întreaga lume. În cele din urmă civilizația europeană a fost redusă la tăcere.

Civilizațiile au dispărut

Oera Linda mai face referire și la un mit arhicunoscut, menționează o civilizație denumită Atland. Aceasta ar fi înflorit în partea de nord a continentului european și care ar fi pierit scufundată în apele oceanului în 2193 î.e.n.

loading...

În Oera Linda este specificat faptul că Imperiul Akkadian a dispărut brusc în urma catastrofei globale care s-a petrecut cu puțin timp înaintea anului de grație 2200 î. Hr. De fapt, acesta este și momentul în care egiptenii antici au fost abandonați de către zei și civilizația lor a intrat în istorie.

Oera Linda - Oera Linda, cartea care relatează Apocalipsa petrecută pe Terra în urmă cu 4000 de ani

Numeroase alte zone de pe glob au fost afectate. În China antică, împăratul Yu a descris momentul ca o supernova a fost văzută pe cer și apoi urgia s-a dezlănțuit, în condițiile în care numeroase „pietre” au bombardat Pământul. Acesta este timpul în care orașele indiene Mohenjo-Daro si Harappa au fost spulberate de pe fața pământului.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.