Take a fresh look at your lifestyle.

Obiecte neidentificate de pe Terra: OZN-ul din Ucraina, cel din Marea Baltică și Cavalerul Negru

Atunci când vine vorba despre obiecte neidentificate, nu trebuie să le căutăm prin Sistemul Solar sau prin Univers. Ele există pe Terra! Acest fapt este unul cât se poate de ciudat și chiar dacă specialiștii au încercat să le studieze, nu s-au descoperit prea multe informații. 

OZN-ul din Ucraina

Televiziunea ucraineană a difuzat un film în care un obiect zburător de peste 900 de metri lungime a survolat Ucraina. Specialiștii au afirmat că originea acestui obiect nu este atât de importantă, ci dimensiunile acestuia.

Dacă nu este un OZN, este de origine terestră, au spus comentatorii. Cum este posibil ca un colos de asemenea dimensiuni să poată zbura? Care este țara care are o astfel de tehnologie?

Obiectul a fost văzut de milioane de oameni, inclusiv de armata rusă care se afla în orașul Korosten. Obiectul avea forma unui cilindru și apariția lui a fost vizibilă în martie 2014.

OZN-ul din Marea Baltică

În iunie 2012, oceanografii au făcut o descoperire importantă. În Marea Baltică a fost descoperit un obiect circular cu circumferința de 180 de metri. Obiectul se află la o adâncime de 80 de metri. La o studiere mai atentă s-a constatat că obiectul are două părți și seamănă cu o ciupercă uriașă.

Obiectul este străbătut de mai multe culoare care duc spre interior. Specialiștii sunt convinși că misteriosul obiect nu este de origine naturală, dat fiind construcția acestuia. Pereții interiori sunt extrem de bine finisați, culoarele sunt în unghiuri drepte. În interiorul obiectului au fost descoperite pietre de formă sferică așezate sub forma unui cerc.

Loading...

scifi-4-ufo-baltic-455-455×250În momentul în care scafandrii s-au apropiat de acest obiect, tot echipamentul electronic s-a defectat. Ordinatorul care monitoriza această cercetare și se afla pe un vas din apropiere s-a defectat.

Peter Lindberg, cercetător suedez, a declarat că partea circulară a obiectului este acoperită cu un metal și exclude posibilitatea formării lui în mod natural.
În partea superioară, obiectul are o gaură care duce în interiorul obiectului. Toți cei din această echipă au fost uimiți de forma și dimensiunile misteriosului obiect.

Dat fiind condițiile de vizibilitate reduse din Marea Baltică, cercetătorii europeni au apelat la sprijinul celor americani.

Cavalerul Negru, o enigmă mai veche

Luna aceasta, noi fotografii cu misteriosul Cavaler Negru, un obiect necunoscut, au fost date publicității. Fotografiile au fost făcute de astronauții ruși care se aflau la bordul stației spațiale ISS.

Dimensiunile și viteza acestui misterios obiect sunt impresionante. Sunt specialiști care consideră că vechimea acestuia este de câteva mii de ani. Agențiile spațiale rusești au declarat că au recepționat semnale de la acest misterios satelit, încă de acum 50 de ani.

Părerile specialiștilor sunt împărțite cu privire la existența și adevărata funcție a acestui misterios vizitator. Este cea mai spectaculoasă descoperire spațială din anul 1950, când a fost observat prima dată.

Un operator radio suedez susține că a decodat anumite semnale transmise de Cavalerul Negru și că acesta provine de pe Epsilon Booties, Constelația Ciobanului.

Cavalerul NegruSunt și specialiști care susțin că primele semnale radio au fost receptate de Nicola Tesla, în anul 1899, după ce a construit un imens dispozitiv radio, în Colorado. Primele fotografii cu misteriosul obiect au fost făcute de către un astronom venezuelean, în anul 1957.

În anul 1960, misteriosul obiect a fost localizat în orbita polară și s-a apreciat că are o greutate de peste 10 tone. Viteza lui este de două ori mai mare față de un satelit terestru. Răspunsurile date de marile agenții spațiale sunt rezervate sau evazive.

loading...

Comentariile sunt închise.