Obiecte gigantice fotografiate lângă Soare

Mai multe obiecte ciudate au fost fotografiate în jurul Soarelui. Specialiștii încearcă să determine originea acestor sfere, care în mod normal nu ar avea ce căuta acolo.

De-a lungul timpului, au apărut numeroase fotografii care înfățișează diverse obiecte sferice care gravitează în jurul Soarelui. Încă de pe atunci au existat speculații că acestea ar fi OZN-uri mamă, care se alimentează cu un anumit tip de energie solară.

De această dată, un pasionat al OZN-urilor a pus a dispoziția publicului larg o imagine incredibilă cu Soarele, lângă care apar numeroase obiecte neidentificate. Imaginile sunt realizate cu ajutorul sateliților STEREO NASA, care spionează și fotografiază Soarele cu ajutorul unor camere speciale.

Imaginile au stârnit numeroase controverse. Opinia publică este împărțită și există mai multe teorii cu privire la aceste obiecte. Pe de o parte, unii susțin că este vorba despre OZN-uri, alții cred că sunt niște planete ciudate, care orbitează foarte aproape de Soare și pe care nu putem să le vedem cu ochiul liber, în timp ce alții susțin că este o simplă iluzie optică.

Deocamdată nu se poate spune cu exactitate care este originea acestor obiecte ciudate și ce fac ele atât de aproape de Soare, unde temperaturile sunt extrem de mari, dar cu toate acestea este posibil ca adevărul să fie ascuns de NASA așa cum se întâmplă și cu alte evenimente.

Puntul de vedere oficial la NASA este că aceste obiecte nu există și fotografiile în cauză sunt simple iluzii. Aceste iluzii sunt create de satelitul care le-a preluat.

obiecte soare - Obiecte gigantice fotografiate lângă Soare

Pe de cealaltă parte, nu putem să ne întrebăm dacă Soarele nu prezintă un interes major pentru omenire sau pentru evenimentele care se produc în preajma sa, de ce NASA a lansat pe orbită mai mulți sateliți, cu echipament special, care să monitorizeze astrul luminii nonstop?

 

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns