The news is by your side.

Obiecte extraterestre sub forma unor căldări în Valea Morții

0

Nord vestul Siberiei este o zonă unde se ajunge foarte greu. Poate și din această cauză acest teritoriu este plin de mister. Vorbim despre obiecte extraterestre de metal sub forma unor căldări, îngropate în sol.

În anul 1853, un cercetător rus nota în jurnalul său că a ajuns în această zonă, unde a descoperit căldări uriașe îngropate în pământ. El a mai consemnat că aceste obiecte vibrează, scot niște sunete ciudate.
În anul 1936, o echipă de specialiști se deplasează în zonă, pentru a face mai multe fotografii acestor stranii obiecte.

Din nefericire, aparatele foto nu au funcționat, din cauza unor puternice radiații pe care le produceau aceste obiecte. La întoarcere, cercetătorii au declarat că au descoperit cinci obiecte în formă de căldare, îngropate în pământ. Ei susțineau că radiația în zonă era foarte mare.

Specialiștii au considerat că aceste obiecte nu sunt de origine umană. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că aceste obiecte erau acoperite de o vegetație stranie, luxuriantă, care contrasta cu vegetația din zonă.
Vegetația din zonă, vorbim de sute de kilometri este arsă ca și cum un cataclism nuclear s-ar fi produs.

Mulți nomazi refuză să mai treacă prin zonă, după ce unele persoane care au locuit în această zonă s-au îmbolnăvit și au murit. Unii nomazi utilizau aceste căldări ca loc de refugiu.

Chiar o persoană din echipa de cercetători, care s-a apropiat prea mult de un obiect s-a îmbolnăvit și a decedat.  O altă echipă de cercetători s-a deplasat în anul 1947. Ei consemnau faptul că obiectele aveau forma de dom și un diametru de peste 4 metri.

Spuneam că este o zonă misterioasă pentru că în anul 1908, în Tunguska a avut loc o explozie care a devastat Siberia.

În anul 2013, Celeabinsk, un meteorit masiv a intrat în atmosferă, unde a făcut explozie. Specialiștii ruși susțin că în ultimii o sută de ani, în această zonă au avut loc cel puți patru explozii mari.

Se caută o explicație între producerea acestor explozii și existența misterioaselor obiecte. Multe evenimente la care specialiștii caută răspunsuri s-au produs în această zonă. S-au emis diferite ipoteze referitor la aceste obiecte. Unii specialiști le consideră de proveniență extraterestră, resturi ale unor OZN-uri.

Alții le consideră ca fiind structuri care pot distruge toate obiectele cosmice care se apropie de Pământ. Ele formau un fel de apărare împotriva atacurilor extraterestre.

S-a lansat ipoteza că fiind o zonă retrasă și greu accesibilă este preferată de extratereștrii. Conform specialiștilor ruși, zona din Siberia numită și Valea Morții, prezintă urme ale unui trecut tumultuos și misterios al existenței noastre.

Textele vechi descriu faptul că populațiile nomade din Siberia au observat pe cer mașini zburătoare, în formă de cilindru.

Siberia este un loc care ascunde multe mistere. Anul trecut, a fost descoperit un crater gigant. Are peste un kilometru diametru și este al șaptelea crater descoperit în ultimii ani. După doi ani, aceste cratere se umplu cu apă și devin lacuri.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și