Bizar

Obiect misterios descoperit pe fundul Oceanului Pacific. Ce poate sa fie?

În ziua de 11 septembrie 2010, nava de explorare Olympic Challenger a fost trimisă în Oceanul Pacific pentru a efectua o misiune de recunoaștere. Mai multe fotografii au fost efectuate și în urma analizei s-a stabilit că pe fundul oceanului se află o structură inexplicabilă.

Obiectul, de dimensiuni gigantice, pare să fie instalat chiar pe fundul oceanului și nimeni nu își poate explica ce caută acolo. Diverse terorii s-au născut în urma acestei descoperiri. Unii arheologi sunt de părere că această structură metalică a aparținut unei civilizații antice, care a trăit cu mai multe milenii în zonă înainte ca pământul să se scufunde.

O altă teorie atribuie structura megalitică unei civilizații extraterestre care a construit-o pe fundul oceanului, departe de ochii oamenilor curioși, pentru a facilita comunicarea cu navele spațiale.

Cele două teorii nu pot fi demonstrate, cauză pentru care rămân la nivelul de presupuneri. Din cauză că obiectul misterios se află la foarte mare adâncime nu a putut fi cercetat amănunțit. Cu toate acestea, misterul construcției megalitice continuă să ridice mari semne de întrebare despre ceea ce se petrece dincolo de cunoașterea umană de până în prezent. Oare ce poate să fie acest obiect misterios de pe fundul oceanului și cine l-a construit?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top