Oamenii sunt controlați genetic din spațiu! Destinul este sub control

Una dintre cele mai răsunătoare teorii cu privire la viața umană este că suntem controlați genetic din spațiu. Niciun om nu are control asupra destinului său și lucrurile se petrec așa cum trebuie.

Craniul hibrid, de om-extraterestru

Zece ani i-au trebuit lui Lloyd Pye sa ajunga la concluzia ca faimosul “Starchild skull” – un craniu descoperit prin anii ’30 de o adolescenta aflata in vacanta in regiunea mexicana Sierra Tarahumara si ajuns in 1998 in posesia sotilor Ray si Melanie Young din El Paso, Texas- ar fi un hibrid, adica rezultatul “genetic” dintre o femeie umana si un extraterestru. De profesie psiholog, Lloyd Pye, care a lucrat o perioada si pentru intelligence-ul militar din SUA, s-a facut cunoscut prin pasiunea sa pentru fenomenele la granita stiintei (Bigfoot, Yeti, OZN-uri etc), carora le-a dedicat nenumarate conferinte, articole si carti.

Tocmai aceasta activitate l-a adus fata-n fata cu sotii Young, care i-au incredintat in 1999 ciudatul obiect, cu rugamintea de a-i stabili provenienta. In vecinatatea craniului botezat “Starchild”, din cauza dimensiunilor ce pareau ale unui copil de 5-6 ani, mai fusese descoperit un altul, aparent de femeie adulta. Dupa cum noteaza singur pe site-ul personal, Pye a pornit cercetarile incredintat ca avea de-a face cu resturi umane ce prezentau anomalii (orbite oculare foarte putin adanci si absenta totala a sinusurilor frontale). Asta nu l-a impiedicat sa supuna relicva “infantila” unor serii de teste si expertize, la capatul carora concluzia anuntata recent este ca ramasita e partial de origine umana, partial nu.

Proba de carbon 14 ar atesta o vechime de aproximativ 900 de ani (plus/minus 4 decenii) a acestor resturi. Potrivit lui Lloyd Pye, la “Starchild skull” exista doua gene umane care ar fi fost manipulate printr-o interventie necunoscuta. “No significant similarity found”, a indicat analiza ADN-ului. Socant este ca oasele craniului, mult mai subtiri si mai usoare, dar totodata mult mai rezistente decat cele umane obisnuite, prezinta in interior niste fibre microscopice si reziduuri rosietice inexplicabile. In opinia lui Pye, craniul ar mosteni un “Grey”, un tip de extraterestru cum vedem prin filmele SF, lipsit de limba sau urechi si care comunica telepatic.”Oricine cunoaste anatomia umana si cea a Grey-ilor ar ajunge tot la concluzia mea. Nu exista alta varianta”, spune investigatorul.

La randul sau, dr. Ted J. Robinson, un chirurg craniofacial canadian ce a studiat relicva timp de 12 luni folosind aparate sofisticate de scanare, recunoaste ca obiectul este unic.”Nu este craniul deformat al unui copil, si o spun pentru ca exact acesta este domeniul de care ma ocup. Am apelat la neurologi, pediatri si chirurgi si cu totii sunt de acord ca nu este un craniu uman deformat. E altceva, e un mister”, a spus doctorul Robinson. Pornind de aici, Lloyd Pye este decis sa continue analizarea craniului pana la descifrarea completa a genomului, in paralel cu promovarea teoriei privind interventia extraterestra asupra originii umane.

Loading...

Viata umana, “plantata” pe Terra

Ipoteza potrivit careia in ADN-ul uman ar exista ori gene extraterestre, ori urme ale interventiei alienilor nu e noua. Se spune ca mai putin de jumatate din materialul genetic uman ar avea un rol clar, cunoscut, restul -considerat o vreme ca fiind “de umplutura”- fiind de fapt un fond comun tuturor fiintelor de pe planeta, de la pesti si pana la mamifere. Profesorul Sam Chang, care a coordonat un proiect de decodare a genomului uman, s-a intrebat retoric daca asa-numitul ADN silentios (junk DNA), care nu codifica aparent nimic, n-ar putea fi de origine extraterestra!?! Mai exact, ar fi spus el,„o forma de viata extraterestra superioara a fost implicata in crearea vietii si plantarea ei pe diferite planete. Iar Terra este una dintre ele.

Poate ca, dupa programare, creatorii nostri ne-au cultivat asa cum cultivam noi bacterii in laborator. Nu le putem sti motivele – poate a fost un experiment stiintific ori poate au pregatit colonizarea altor planete”. Chang si colegii sai de cercetare presupun ca, in graba de a crea viata umana pe Pamant, “programatorii extraterestri” n-au remarcat unele lipsuri in secventierea ADN-ului, astfel ca omul e pandit din interior de pericole precum bolile autoimune sau cancerul. In opinia prof. Chang, „ceea ce se observa la ADN-ul uman este un program care consta din doua versiuni: un cod mare si un cod de baza. Primul lucru este ca programul complet nu a fost scris pe Pamant, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este ca genele prin ele insele nu sunt suficiente pentru a explica evolutia; trebuie sa mai fie ceva in acest joc”. Prin urmare ”evolutia nu este ceea ce credem ca este”.

Verii nostri, pleiadenii

O varianta a teoriei privind natura extraterestra a vietii umane pe Pamant o constituie cea privind implicarea alienilor in evolutia omului. Cum intre Omul din Neanderthal si Homo Sapiens exista diferente majore, fiind greu de crezut ca cele doua specii s-ar fi imperecheat, se banuieste o interventie exterioara care ar fi provocat saltul de la o treapta la alta. Si pentru ca reprezentarile lasate de stravechi civilizatii din lumea noastra infatiseaza fiinte venite din cer – considerate in mod eronat drept zeitati- se crede ca ar fi fost posibil ca astronauti de pe alte planete sa ne fi vizitat si “ajutat” sa evoluam. De aici ar fi rezultat Homo Sapiens, cu un amestec de gene de la Homo Errectus si gene extraterestre. Exponenti marcanti ai acestei teorii sunt scriitorii Erich von Daniken si Zecharia Sitchin. Dar si dr. Michael E. Salla este convins ca omul poseda mai bine de 20 de tipuri de gene de origine non-terestra, care ar putea explica capacitatile extrasenzoriale si abilitatile de vindecare spirituala. Dr. Salla, fost profesor la Australian National University si American University din Washington, ulterior fondator al Institutului de exopolitica, menit sa desfasoare un dialog adecvat cu alienii, considera ca “exista numeroase rase extraterestre cunoscute (de diverse institute si agentii-n.n) care sunt in contact cu pamantenii”.

viata extraterestra

In sprijinul convingerii sale, Salla citeaza spusele sergentului rezervist Clifford Stone, care a lucrat 22 de ani pentru armata SUA si care a povestit in 1998 ca a participat la mai multe operatiuni de preluare a navelor si entitatilor extraterestre prabusite pe Pamant. Stone ar fi confirmat existenta unei rase de extraterestri umanoizi si care se pot integra foarte usor in societatea terestra, neputand fi distinsi de restul oamenilor. Se pare ca “verii” nostri din spatiu ar fi venit din sistemele stelare ca Lira, Pleiade, Sirius si au contribuit cu material genetic pentru crearea speciei umane. Pleiadeenii,“rasa cea mai binevoitoare care a vizitat pana acum Terra, sunt ingrijorati ca noi ne vom distruge planeta si chiar pe noi insine”, mai sustine dr. Salla.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și