Descopera

OAMENII S-AU FORMAT CA URMARE A UNOR MUTAȚII GENETICE!

Combustia spontană este un fenomen care este cunoscut de foarte mult timp, în secolul al XVI-lea au fost consemnate primele cazuri. Mult timp, cercetătorii nu au reușit să dea o explicație științifică. În anul 2010, în Irlanda, a fost descoperită o persoană, carbonizată, așezată în fotoliu. Încăperea în care se afla era intactă.

Biologul Bryan Ford a lansat o teorie care a trezit interesul multor specialiști. Biologul a folosit pentru experiențele sale porci, deoarece acest animal este genetic foarte apropiat de om. Concluzia acestui experiment a fost că acetona care se acumulează în organism, produce combustia spontană. Specialiștii susțin că alcoolici și diabeticii sunt predispuși la acest fenomen.

Specialiștii în genetică admit că organismul uman are multe necunoscute, la care știința nu a putut da încă explicații realiste. Ei consideră că în interiorul organismului uman se produc rupturi, care pot duce la fenomene deosebite. Spre deosebire de animale care pot trăi într-o armonie perfectă cu natura, omul, prin problemele de adaptabilitate la mediu, dar și cu el însuși, suportă aceste rupturi care declanșează dezechilibre, care-l afectează într-un fel sau altul.
Se consideră că aceste rupturi sunt determinate de inadaptabilitatea omului la natură și la dezvoltarea acesteia.
Este un paradox! Animalele sunt mult mai adaptate la mediu, față de noi, oamenii.

Combustia spontană apare nu numai în somn, ci și în perioada în care omul este treaz. Interesant este faptul că focul nu face distrugeri în jurul victimei. Vorbim despre faptul că omul nu s-a adaptat cu adevărat mediului în care trăiește și de dezvoltă și se produc fenomene pe care chiar oamenii de știință nu le pot explica. Corpul uman este o mașinărie care conform specialiștilor are performanțe neobișnuite.

În 24 de ore omul respiră de 23000 de ori, iar sângele parcurge peste 19000 de kilometri. Creierul nostru are peste un litru de sânge și lichide, iar în ceea ce privește structura sa, are peste 100 de miliarde de neuroni. Nervii care se află în organism, însumează 100000 de kilometri. Organismul este o mașinărie complexă, care poate și din aceste motive nu se adaptează atât de ușor mediului.

Situația ne face să revenim la teoria conform căreia omul este de origine extraterestră, dat fiind slaba sa adaptabilitate la viața de pe planeta noastră. Între darwinism și ceea ce spune religia despre facerea lumii și a omului implicit, sunt diferențe majore. Din păcate niciuna dintre aceste teorii nu ne satisface pe deplin. Poate că e timpul să luăm în calcul o altă teorie, care multora dintre noi, ni se pare cel puțin fantezistă. Neadaptabilitatea noastră la mediul în care trăim, poate fi cauzată de faptul că omul este programat genetic pentru alt mediu și adus pe această planetă, artificial.

Oamenii de știință au ajuns la un consens, darwinismul nu explică cum a fost creat omul. Omul este o entitate perfectă, care nu poate avea ca strămoș maimuța. Artefactele descoperite și care au o vechime de peste 250000 de ani, dau peste cap toate teoriile privind originea omului. Adepții darwinismului susțin că aceste artefacte sunt rezultate ale forțelor naturii și neagă implicarea omului în executarea acestora. De curând, a fost lansat Proiectul Open SETI care are ca obiectiv studierea apariției omului pe pământ. Din echipa acestui proiect fac parte fizicieni, arheologi, geneticieni, istorici, toți celebri, care vor încerca să facă lumină în ceea ce se numește apariția omului pe pământ.

Sunt specialiști care susțin teoria prin care oamenii s-au format datorită unor manipulații genetice. Cine le-a făcut și care este scopul lor? Suntem niște sclavi ai propriei noastre existențe, suntem exploatați la nivel cosmic, afirmă Lacarriere, un renumit fizician francez. Celulele corpului uman sunt programate să se autodistrugă. Lumea nu e programată să atingă un stadiu ordonat de dezvoltare. Mergem spre un haos.

evolutie - OAMENII S-AU FORMAT CA URMARE A UNOR MUTAȚII GENETICE!

Nu cunoaștem încă modul în care a fost creată viața pe pământ. Corpul omenesc are multe enigme. Nu știm încotro se îndreaptă omenirea, spre bine sau spre haos. Evoluăm sau din contră? Cert este că multe din teoriile pe care le-am studiat în școală, nu au suport științific. Am progresat cu adevărat?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top