Oamenii nu sunt de pe Terra

Oamenii nu sunt de pe Terra

Ellis Silver este cercetător și autor al cărții Humans are not from Earth. Cartea a fost publicată acum câțiva ani și dezbate un subiect sensibil, oamenii nu-și au originea pe Pământ.

Silver a studiat mai multe caracteristici umane care demonstrează inadaptabilitatea omului la condițiile de pe planeta noastră și care conduce la apariția unor boli necruțătoare.

Durerile dorsale

Studiile arată că aproape fiecare dintre noi avem astfel de dureri generate nu numai de efortul fizic. Silver consideră că oamenii au evoluat într-o lume cu o gravitație inferioară, improprie dezvoltării lor.

Inadaptarea pielii

Spre deosebire de alte specii care sunt adaptate la condițiile de expunere la soare, vezi reptilele, omul are mari probleme în acest sens. Studiile recente relevă faptul că formele de cancer de piele sunt tot mai numeroase și agresive.

Anatomia nou-născutului

Unei femei îi este foarte dificil să nască natural. Capul copilului este foarte mare și cu toate că medicina a făcut progrese, se înregistrează cazuri în care mama sau copilul mor. Nici o altă specie de pe Pământ nu are astfel de probleme.

Oamenii nu sunt de pe Terra

În cartea sa, Silver a scris, nu suntem de aici. Am fost aduși pe Pământ și facem parte dintr-un experiment.

Loading...

În opinia sa, omul își are originea pe planeta Marte. Această teorie a fost preluată de cercetători de la institutul Westheimer care susțin că prezența molibdenului, un metal specific planetei Marte, a ajuns pe Pământ cu ajutorul unui meteorit.

Pentru ca formele de viață de pe Pământ să se dezvolte și să evolueze a fost nevoie de molibden care a împiedicat moleculele de carbon să se degradeze și să se transforme în gudron. Molibdenul a jucat un rol esențial în formarea vieții primitive pe planeta noastră.

rp_evolution.jpg

Viața a fost însămânțată pe Pământ de un meteorit marțian afirmă și cercetătorul britanic Heather Couper. Marte este o planetă din apropierea centurii de asteroizi și ca urmare a suferit multe coliziuni cu meteoriți. Printr-un astfel de impact s-au desprins bucăți uriașe care au adus pe Pământ forme de viață.

Teoria lui Couper are susținere și prin anunțul pe care NASA l-a făcut privind descoperirea urmelor de metan pe suprafața marțiană care implică posibilitatea existenței vieții microbiene.

loading...

Related posts