OAMENII ÎN NEGRU TRANSMIT TELEPATIC FACTORUL OZ

Oamenii în negru sunt apariții ciudate și inexplicabile. Primele cazuri de astfel de apariții au fost semnalate la sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial.

Anul 1975 a fost dens în ceea ce privește evenimentele extraterestre. În SUA , în octombrie 1975, doi americani au fost răpiţi de extratereștrii. Cazul a făcut multe valuri și personalități din lumea științifică s-au implicat în acest caz. Unul dintre aceștia a fost și doctorul Herbert Hopkins.

La un an, după ce acesta începuse propria anchetă cu privire la răpirea celor doi, primește un telefon de la un necunoscut, care îl roagă să-l primească în cabinetul său. Hopkins este de acord și în câteva secunde, după apel, un necunoscut era la ușa cabinetului. Doctorul a fost contrariat de rapiditatea cu carea venit. Dacă ar fi sunat de la un telefon public, i-ar fi luat câteva minute bune casă ajungă la medic.

Persoana era îmbrăcată în costum negru, părea obosit și i s-a adresat doctorului pe un ton imperativ, spunându-i să renunțe la ancheta pe care o începuse și să distrugă toate documentele pe care le avea în acest sens. El susținea că este specialist în ufologie și că este reprezentant al autorității americane. Guvernul american nu dorește implicarea unor specialiști independenți, în acest caz, a spus necunoscutul.
Spre stupoarea medicului, necunoscutul cunoștea foarte multe lucruri despre viața sa personală și profesională.

În momentul în care s-a ridicat de pe scaun, doctorul a observat că acesta era epuizat fizic. Necunoscutul și-a motivat starea, spunând că energiile sale sunt terminate.  Medicul a fost frapat de înfățișarea necunoscutului. Era complet chel, nu avea sprâncene și nici gene, iar buzele erau roșii.

Loading...

După această vizită, medicul a făcut propriile investigații, în ideea că va descoperi departamentul pentru care lucra necunoscutul. Din păcate, oficialii care anchetau cazul răpirii, au declarat că nu aveau cunoștință de o asemenea persoană. Câteva luni mai târziu, medicul a fost găsit spânzurat în apartamentul lui.

În anul 2008, într-un hotel din apropierea Cascadei Niagara, personalul hotelului, dar și câțiva turiști au văzut un OZN, în formă de triunghi, silențios, de culoare neagră, care a survolat fluviul, preț de câteva minute.

În rândul martorilor s-a instalat panica și într-un final au anunțat poliția despre întâmplare. A doua zi, în hotel și-au făcut apariția doi bărbați, îmbrăcați în negru, care s-au recomandat că reprezintă autoritățile. Au sfătuit pe cei prezenți în hotel, să uite incidentul și să fie cât mai discreți, în acest sens. Tonul discuției a fost unul de amenințare din partea celor doi.

Șeful hotelului a reclamat la poliție vizita celor doi. Poliția nu avea cunoștință de identitatea celor doi.
Din fericire, camerele de supraveghere din holul hotelului au imortalizat imaginile cu cei doi vizitatori. Fotografiile au fost trimise FBI-ului, în speranța că vor putea fi identificate cele două persoane. Răspunsul care a venit din partea FBI-ului a fost că cele două persoane nu lucrează pentru autoritățile americane.

oameni in negru

Persoanele care au fost vizitate de oameni în negru, au descris misterioasele personaje, dar și tema discuției, aproape identic. După terminarea acestor discuții, martorii susțin că au avut ceea ce se numește factorul Oz, adică sentimente de depreciere senzorială, sentimentul că pot intra într-o altă dimensiune.loading...