Take a fresh look at your lifestyle.

OAMENII ÎN NEGRU, creaturile necunoscute de pe Terra

Ziaristul american Nick Redfern este autorul unei cărți care a redeschis un subiect controversat. Există cu adevărat oamenii în negru? Cine sunt și care este misiunea lor?

De-a lungul anilor, Redfern a făcut mai multe investigații care au rămas celebre. Investigațiile priveau OZN-urile, bigfood, monstrul din Loch Ness.

În anul 1994, s-a deplasat în Anglia, în localitatea Cannock Chase, unde locuia o celebră cercetătoare în ufologie. Aceasta l-a informat că întrerupe cercetările cu privire la o presupusă apariție a unui extraterestru în zona localității.

Femeia era speriată și susținea că urma să aibă o întâlnire cu un martor important al acestei întâmplări, dar a renunțat pentru că a fost amenințată în miez de noapte, de un individ îmbrăcat în negru, de înălțime medie și foarte slab.

Femeia și-a amintit de privirea acestuia și de tonul ferm cu care i-a vorbit. După discuție, bărbatul i-a atras atenția să nu sune la poliție și să facă bine să se culce.

Femeia susține că i-a ascultat ordinul și s-a manifestat de parcă era hipnotizată. Dimineața când s-a trezit, camera era plină de un miros de cauciuc ars.

Loading...

Oamenii în negru sunt creaturi prădătoare, stârnesc frica, sunt ciudați. Primele relatări cu privire la aceste apariții au fost făcute în anii 50. Toate descrierile lor conduc spre ceea ce Redfern numește aspect hiperdimensional.
Primul caz de astfel de apariții a fost semnalat în Conneticut, de către Arnold Bender, care investiga modul în care a dispărut o escadrilă de avioane, în decembrie 1945. Cazul a rămas neelucidat.

Bender fondase o asociație care avea drept scop să cerceteze și să investigheze mărturiile celor care observaseră OZN-uri. El a povestit că a primit multe apeluri telefonice în care era amenințat dacă mai continuă investigațiile. De multe ori, întorcându-se acasă, locuința sa era plină de un miros greu de sulf.

El a pus toate aceste evenimente pe seama unor persoane răuvoitoare care se opuneau proiectului său. El a povestit că era urmărit în permanență de bărbați îmbrăcați în negru care conduceau mașini de epocă.

În una din zile, secretara sa l-a anunțat că este așteptat de trei bărbați. Discuția a durat câteva minute, după care Bender a anunțat că renunță la a mai fi membru al asociației pe care o fondase. La scurt timp, a vândut ziarul al cărui proprietar era și s-a mutat din oraș.

Ziarul a fost cumpărat de un american numit Barker. El a devenit și președintele asociației pe care o fondase Bender.

În unul din numerele ziarului al cărui proprietar devenise, a publicat povestea predecesorului său. La câteva zile a primit vizita unor agenți FBI care l-au sfătuit să nu mai publice astfel de articole pentru că pune în pericol siguranța națională. Tonul cu care aceștia i-au vorbit era unul ferm și plin de amenințări. Unul dintre bărbați, într-un moment de nervozitate, a dislocat o bară de fier care susținea o etajeră.

Cu toate că avea o alură anorexică, se pare că avea o forță deosebită. Baker a reclamat FBI-ului că trei agenți l-au agresat verbal și chiar l-au amenințat. FBI-ul i-a răspuns că nu a trimis agenți la biroul lui Barker.

Cercetătorul american Allen Greenfiel a făcut un portret al oamenilor în negru, care comportă câteva caracteristici.

Au capacitatea de a se materializa într-o persoană. Au un comportament mecanic. Își pot schimba înfățișarea. Prezența lor perturbă liniile telefonice Au capacitatea de a modifica liniile temporale ale unei persoane, orientând-o într-o altă direcție, aceea pe care o doresc.

loading...

Comentariile sunt închise.