The news is by your side.

OAMENII ÎN NEGRU, APARIȚII NETERESTE

0

Oamenii în negru un subiect plin de mistere. Mulți dintre noi îl consideră că este o fabulație și că nimic din ceea ce s-a scris și spus până acum nu este adevărat.

Ceea ce este ciudat este faptul că mulți dintre cei care au făcut declarații despre apariția oamenilor în negru au murit în condiții cel puțin stranii. Ne referim la ziariști sau oameni de știință care, conform investigațiilor s-au sinucis.

James McDonald a fost un profesor reputat la Universitatea Arizona. El a cercetat multe dintre cazurile legate de fenomenul OZN. Se deplasa personal în acele locații, a acordat interviuri și a scris cărți în care a dezvăluit multe secrete.

El a cerut ajutorul autorităților atunci când s-a simțit urmărit sau atunci când din casa sa au dispărut anumite documente cu privire la fenomenul extraterestru. El a susținut că a fost vizitat de trei persoane care l-au sfătuit să renunțe la demersurile sale.

La scurt timp după aceste declarații a fost găsit mort în deșert. Autoritățile au închis foarte repede cazul, susținând că este vorba despre o sinucidere. Lângă cadavru a fost descoperit un revolver, dar pe acesta nu existau amprentele lui McDonald.

George Freeman a fost purtător de cuvânt al Pentagonului pentru proiectul Blue Book și în anul 1969 a făcut următoarea declarație, indivizi misterioși, îmbrăcați în uniforme ale Air Force sau având asupra lor legitimații impresionante de la diverse agenții guvernamentale, au fost implicați în reducerea la tăcere a unor martori OZN. Am examinat câteva astfel de cazuri, descoperind că respectivii nu aveau legătură cu Air Force.

N-am fost în stare să aflăm nimic despre ei. Pozând în ofițeri ai Air Force sau în agenți guvernamentali aceștia comit o încălcare a legii federale.

Albert Bender a fost șeful unui grup de investigații a fenomenului OZN. El și-a arătat brusc retragerea după ce a declarat că a fost vizitat de trei persoane misterioase care i-au adresat amenințări.

Doctorul Herbert Hopkins, psihiatru, stabilit în Maine, a declarat, eram singur în casă când telefonul a sunat și cineva l-a întrebat dacă poate primi pe cineva din New Jersey care se ocupă cu investigarea fenomenelor OZN. La scurt timp, cineva era la ușa casei sale. Doctorul a deschis ușa și a văzut un bărbat îmbrăcat în negru care l-a rugat să-l primească în casă.

OAMENII-ÎN-NEGRU OAMENII ÎN NEGRU, APARIȚII NETERESTE

Discuția a fost scurtă. Necunoscutul i-a spus că trebuie să înceteze acțiunile sale cu privire la investigațiile OZN, pentru că în caz contrar va avea sfârşitul lui James McDonald. Medicul a declarat că această persoană i-a părut că este după altă planetă.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și