X-Files

Oamenii de ştiinţă: Peste 80 de specii extraterestre trăiesc printre noi (video)

Subiectul extratereştrilor este unul controversat şi în acelaşi timp aprinde ipoteze cu privire la originea şi locul în care am putea să-i descoperim. În ultima perioadă, cei mai mulţi dintre specialişti sunt de părere că in sistemul nostru solar sunt şanse extrem de mici, care tind spre zero, pentru a descoperi o planetă locuită de extratereştri. În acelaşi timp, o altă parte, mai mică, dintre oamenii de ştiinţă şi nu numai, susţine că de fapt că numeroase specii extraterestre trăiesc printre noi. Această ipoteză, chiar dacă pare bizară, este susţinută de oameni importanţi, care au acces la informaţii confidenţiale.

1. Fostul ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer

Imediat după ce mandatul său de ministru al apărării s-a terminat, Hellyer a oferit un interviu publicaţiei Rusia Today. El a declarat că ştie din surse sigure că numeroase specii extraterestre trăiesc pe Terra şi s-au infiltrat printre oameni atât de bine încât nimeni nu îi poate deconspira. Această declaraţie a făcut vâlvă la vremea respectivă şi după acest episod, Hellyer nu a mai dezvoltat niciodată această teorie.

2. Paul Davies, fizician american

Paul Davies este convins că extratereştrii nu trebuie căutaţi în spaţiu pentru că ei sunt chiar sub nasul nostru. Într-un interviu oferit CBS News, Davies a susţinut că fără inteligenţa lor viaţa de pe Terra nu ar fi fost posibilă.

3. Robert Trundle, profesor la Universitatea Northern Kentucky

Încă din 2004, Trundle a publicat o carte controversată în care a lansat şi dezvoltat ideea cum că numeroase specii extraterestre trăiesc printre noi. Profesorul universitar este de părere că cei mai mulţi dintre oamenii politici care conduc ţările globului cunosc acest aspect şi îl ascund de ochii publicului larg pentru a nu destabiliza întreg sistemul. Oamenii sunt ţinuţi în beznă pentru că trebuie să muncească, să consume şi să plătească taxe şi nici de cum să cunoască adevărul despre viaţă.

4. Şeful Institutului de Cercetare Spaţială din Bulgaria

Latchezar Filipov, directorul Institutului de Cercetare a declarat că în ultimii ani oamenii de ştiinţă au adresat mai multe întrebări extratereştrilor şi în cele din urmă au primit şi răspunsurile mult aşteptate.

alien - Oamenii de ştiinţă: Peste 80 de specii extraterestre trăiesc printre noi (video)

Acestea sunt doar câteva exemple care consolidează ideea că extratereştrii sunt printre noi. Interesant este faptul că se vehiculează ideea că nu mai puţin de 80 de specii ar fi infiltrate printre oameni şi îşi duc viaţa ca şi cum nimic straniu nu se petrece. În filmul de mai jos sunt prezentate aceste specii extraterestre.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top