Bizar

Oamenii de stiinta la un pas sa descopere imortalitatea

Încă de la începuturile vieții, oamenii au privit cu teamă dar și mister moartea. Din cele mai vechi timpuri s-a implementat ideea că atunci când murim o nouă viață începe în lumea celor drepți. Această idee, sub diverse forme, o întâlnim în toate religiile sau culturile care au existat pe Terra. Și atunci, nu putem să nu ne întrebăm dacă moartea există cu adevărat și dacă imortalitatea este posibilă?

Pentru a răspunde la această întrebare, oamenii de știință sugerează că moartea nu este decât o iluzie iar, experimentele realizate până acum vin să susțină această teorie. Pentru a face lumină cu privire la acest aspect s-a inițiat proiectul Imortalitatea și au fost alocați 2,4 milioane de dolari.

Fenomenele stranii petrecute înainte de moarte, nemurirea în realitatea virtuală, cât și studierea genelor care nu permit îmbătrânirea la hidră de apă dulce sunt doar câteva dintre prioritățile acestui proiect impozant.

Odată cercetarea lansată se vor putea descoperi anumite componente importante care vor certifica faptul că moartea propriu-zisă nu există și că o lume altfel ne așteaptă pe noi toți odată ce am depășit frontiera vieții. Așa cum susținea și Hamlet, „nimeni nu se întoarce din această țară ” care se intitulează moartea.

Moarte clinica - Oamenii de stiinta la un pas sa descopere imortalitatea

Concluziile finale vor fi expuse în 2014 într-o conferință de presă publică. Există numeroase voci care susțin că acest proiect va aduce noi informații cu privire la creșterea longevității, dar și cu privire la deslușirea celui mai mare mister cu care se confruntă orice viețuitoare de pe Terra. Dacă proiectul va avea succes atunci putem să stăm liniștiți și să așteptăm moartea ca pe un fapt oarecare și nimeni nu va mai dezvoltă frici cu privire la acest subiect. Odată înțeleasă moartea pe deplin nu va mai fi o barieră pentru ca viața veșnică să devină realitate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top