The news is by your side.

Oamenii de știință elvețieni: Egiptul Antic a colaborat cu civilizația de pe Marte și Atlantida este creație extraterestră

0

Oamenii de știință elvețieni susțin că au descoperit dovezi care atestă faptul că civilizația de pe Marte a fost în contact permanent cu Egiptul Antic.

Această teorie incredibilă a fost lansată în timpul unei conferințe internaționale care a avut loc la Berna, Elveția, de către dr. Stephan Weisz, cel care a condus echipa de cercetare care a realizat uimitoarea descoperire. Concluzia a fost trasă în urma descifrării unui text egiptean care descrie cu lux de amănunte istoria întâlnirilor dintre cele două civilizații.

„Există dovezi reale că celebrul faraon Tutankamon a murit în urma unui spectaculos accident efectuat de o navă extraterestră”, susține dr. Stephan Weisz.

Mai mult de atât specialistul crede că piramidele au capacitatea uimitoare de a mumifica corpurile și că tehnologia construirii lor a fost oferită egiptenilor de către extratereștrii de pe Marte în schimbul unei cantități impresionante de aur. De asemenea, se crede că civilizația de pe Marte a existat în timpul în care Egiptul Antic se afla în stadiul incipient al dezvoltării sale.

Egiptologul, de origine elvețiană, Conrad Vetsch susține că textul antic vorbește cu lux de amănunte despre o civilizație avansată din punct de vedere tehnologic, provenită dinvastul ocean negru al spațiului”, nu departe de planeta noastră. Această misterioasă civilizație marțiană a coborât în nenumărate ori pe Terra și a interacționat cu cei mai de seamă oameni ai Egiptului Antic. Diverse schimburi au fost realizate, dar într-o zi un meteorit de dimensiuni extrem de mari a lovit Marte. Atunci a fost momentul în care extratereștri au încetat să mai vină pe Terra.

Oamenii de știință elvețieni sunt de părere că extratereștri au ales să-și continue viața pe Terra și astfel s-a născut Atlantida. Dovezile care ar putea să susțină această teorie sunt reprezentate de fotografiile, care poartă marca top secret, care înfățișează diverse construcții ciudate pe Marte. Acestea au fost ascunse pentru zeci de ani de ochii publicului larg, dar în cele din urmă, prin metode neortodoxe, au ajuns în mâna cercetătorilor. Aceste edificii megalitice sunt de-a dreptul șocante, pentru că seamănă izbitor de bine cu cele din Egiptul Antic. Aceasta poate fi o altă dovadă că cele două civilizații au fost în permanentă legătură.

egipt Oamenii de știință elvețieni: Egiptul Antic a colaborat cu civilizația de pe Marte și Atlantida este creație extraterestră

Un alt fapt interesant, precizat în textul antic, se referă la ideea călătoriei în spațiu folosindu-se nave spațiale asemănătoare cu modelul miniatură descoperit în mormântul lui Tutankamon. Aceste zboruri se realizau până la nava mamă, aflată pe orbita Terrei, după care nava mamă își transporta pasagerii pe Marte.

tempul-marte Oamenii de știință elvețieni: Egiptul Antic a colaborat cu civilizația de pe Marte și Atlantida este creație extraterestră

Aceste teorii au șocat audiența, dar cu toate acestea numeroși oameni de știință sunt de părere că astfel se va deschide o altă filă a istoriei planetei noastre, care trebuie scrisă cu informațiile ce se vor descoperi ulterior.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și