Take a fresh look at your lifestyle.

Oamenii de stiinta certifica existenta sirenelor

Într-un documentar care poartă amprenta National Geographic („Mermaids: The Body Found”), se confirmă ipoteza existenţei unor creaturi ciudate în oceane şi mari. Aceste creaturi, fie că sunt numite sirene sau mai plasticmaimuţele apelor” sunt considerate de oamenii de ştiinţă un pas în evoluţia omului pe Pământ.

Sirenele au existat cu adevărat în trecutul îndepărtat şi mai mult de atât ele au fost înrudite cu oamenii.Este o teorie radicală în legătură cu evoluţia oamenilor, dar am abordat un vechi mit şi i-am urmărit originile”, afirma unul dintre realizatorii producţiei, Charlie Foley.

De asemenea, mai multe înregistrări cu sunete pe care le scot aceste sirene sunt prezentate în documentarul realizat de Naţional Geografic. Specialiștii au ajuns la concluzia că omul a trecut printr-o perioadă a evoluției care a coincis cu viaţa în apă. Concluzia se datorează asemănărilor pe care omul modern le are cu fiinţele subacvatice. Cel mai bun exemplu oferit de specialişti este pielea dintre degete dar şi stratul subcutanat de grăsime. Mai mult decât atât, oamenii mai deţin şi abilitatea înnăscută de a-şi ţine respiraţia sub apă aproape 20 de minute, afirma Foley.

Acest documentar este doar începutul dezvăluirilor pe care le ascunde lumea marină. Legătura omului cu această lume, misterioasă încă, se pare că este una destul de strânsă, iar odată cu confirmarea existenţei sirenelor, lanţul evoluției se extinde cu încă o verigă importantă.

loading...

Comentariile sunt închise.