Take a fresh look at your lifestyle.

Oamenii de stiinta au creat o gaura neagra in care pot ascunde informatia

O nouă descoperire impresionantă a fost efectuată de oamenii de știință. Este vorba despre mantia atemporală în care se pot stoca informații și transmite fără ca acestea să fie detectate. Tehnologia se bazează pe principiul manipulării razelor de lumină, astfel se crează o gaură neagră în care se pot stoca informații nelimitate care nu pot fi detectate.

Invenția poate fi utilizată pentru a transmite un flux informațional, utilizându-se un cablu de fibră optică, fără ca el să fie detectat în niciun fel. Potrivit lui Martin McCall, cercetător din cadrul Imperial College din Londra, în momentul în care razele de lumină devin manipulabile, mai multe găuri negre sau găuri atemporale se crează succesiv și astfel informația devine invizibilă.

Principiul este unul simplu, trebuie doar să vă imaginați fluxul de lumină precum mașinile de pe autostradă. Unele dintre ele accelerează, în timp ce celelalte frânează, iar în spațiul dintre ele se produce gaura neagră. Acolo se poate ascunde informația și astfel poate să fie transmisă fără să fie detectată sau interceptată., susține McCall.

În 2012, Alexander Gaeta, om de știință din cadrul Universităţii Cornell, a dovedit că mascarea temporală este posibilă. Metoda folosită de cercetător a creat o gaură neagră pentru o durată foarte mică, doar 12 picosecunde. Cu toate acestea, Gaeta a fost deschizătorul de drumuri când vine vorba despre mascarea fluxului informațional dincolo de dimensiunea temporală.

gaura temporala

Pentru a mări structura, dar și durata găurii negre, Lyukens Joseph, un candidat la doctorat din cadrul Universității Purdue, folosindu-se de o tehnologie banală a reușit minunea. Astfel, găurile atemporale au devenit realitate și ascunderea informației este posibilă.

Loading...

Teoretic, folosindu-se de această metodă, un hoț este capabil să intre într-o clădire sau într-o bancă și să fure toți banii fără să fie văzut. El pur și simplu se poate ascunde de ochii oamenilor sau chiar de camerele de filmat, devenind astfel invizibil pentru orice tip de tehnologie care există în dimensiunea temporală. De aici, se poate trage concluzia că informația are legătură directă cu timpul pentru că doar în acest fel ea poate să fie percepută.

loading...

Comentariile sunt închise.