Descopera

Oamenii de stiinta: Am fost creati de catre o civilizatie extrateresta!

3views

Un grup de cercetători a lucrat timp de 13 ani la un proiect pentru studierea genomului uman, iar descoperirile au fost de-a dreptul fascinante. Circa 97% dintre secvențele necodate ale ADN-ului uman nu sunt altceva decât coduri de viață extraterestre.

Secvența necodată a fost supranumităADN-ul nefolositor” și pentru că nimeni nu înțelegea funcția sa a fost expusă unei cercetări amănunțite. În urma studiilor aprofundate, cercetătorii au ajuns la o concluzie unanimă: ADN-ul nefolositor are origine extraterestră și cumva pentru a explica mai pe larg misterul său, specialiștii sunt de părere că a fost programat undeva în spațiu pentru ca mai apoi să fie plantat pe Terra.

Ipoteza noastră este că un programator extraterestru s-a ocupat cu dezvoltarea unei forme noi de viață, care a fost plantată nu doar pe Terra, ci pe mai multe planete. Aceste forme de viață, oamenii în cazul nostru, sunt supravegheate de aproape pentru a se urmări dezvoltarea lor.”, susține omul de știință Chang Lee.

ADN-ul uman este un program format din două versiuni, cea de bază și codul mare. Programul cel mare, adică ADN-ul nedorit nu a fost scris pe Terra, iar genele în sine nu sunt suficiente pentru a explica evoluția. Ceva sau cumva mai mult de atât trebuie să existe pentru că evoluția să fie posibilă. Această explicație fascinantă oferită de oamenii de știință deschide noi porți spre descoperirea adevărului absolut.

Mai devreme sau mai târziu trebuie luată în calcul și teoria că am fost creați de extratereștri pentru că am ajuns în punctul în care nu putem să mai susținem evoluția umană prin nicio teorie anterior descoperită. Codul genetic găsit la diverse ființe de pe Terra provine din îndepărtatul Univers.“, a completat Chang.

Loading...

Pe lângă aceste teorii impresionante, cercetătorii din Kazahstan au detonat o altă bombă cu privire la ADN-ul uman. Ei sunt de părere că a fost creat în totalitate de către o civilizație antică extraterestră și că de fapt poartă un semnal de detectare.

adn-uman

Astfel, ADN-ul uman devine un program SETI biologic. Într-un cuvânt, suntem vii, respirăm, ne reproducem, dar purtăm în noi informația unor extratereștri care fie au dispărut sau sunt prea departe pentru a mai fi descoperiți.

Funcția de bază a omului devine astfel perpetuarea speciei pentru ca semnalul să fie transmis din generație în generație și informația necesară ar putea ajunge acolo unde trebuie. Oare aşa se pot explica răpirile oamenilor de către navele extraterestre? Probabil că da. Și dacă noi am fost creați de o civilizație extraterestră, atunci pe ei cine i-a creat?

 

loading...