Mozaic

OAMENI CU SUPER PUTERI

 Aveți super puteri? Cunoașteți persoane care au capacități extrasenzoriale? Vă prezentăm câteva astfel de cazuri.

Natașa Demkina este o tânără din Rusia. Copilăria sa a decurs normal până la vârsta de 10 ani. Atunci a realizat că poate vedea în corpul uman. Natașa lucrează, în prezent, pentru un celebru laborator din Moscova.

Daniel Temmet este capabil să memorizeze cantități incredibile de informații. El a reprodus 22514 cifre din celebrul număr pi. El susține că numerele au textură, culoare și formă pe care le simte.

Ali Herpin este un bărbat care nu a dormit timp de 10 ani. Medicii au constatat că suferă de o formă rară de insomnie. Bărbatul are 94 de ani și nopțile și le petrece citind. Harold Williams este un tânăr care vorbește 58 de limbi. Toată viața sa și-a petrecut-o călătorind în diverse colțuri ale lumii, unde a învățat mai multe limbi străine. Veronica Seider deține recordul mondial la vedere.

Ea poate vedea o persoană care se află la o distanță de 1,6 kilometri. Seken Tolebekov are vârsta de 84 de ani. El a declarat că în ultimii 60 de ani, a sfărâmat pietre cu ajutorul mâinilor. Specialiștii au declarat că are o putere excepțională în mâini.

Kevin Richardson este un american care de mai mulți ani trăiește alături de lei și hiene. El a declarat că poate comunica cu aceste animale. Arthur Lintgen are capacitatea de a recunoaște un cântec după ce privește un disc fonografic. El poate identifica melodia, dar poate face precizări și la instrumentele muzicale utilizate.

loading...

Shakuntala Devi este originară din India și a fost numită calculatorul uman. Ea poate face calcule uluitoare. În acest sens a fost testată la Universitatea Berkley din California unde a reușit să calculeze rădăcina cubică a numărului 61629875.

Stephen Wiltshire este un arhitect britanic. După ce privește un peisaj câteva secunde, el îl poate reproduce într-un desen cu o precizie uimitoare. După ce survolează cu elicopterul o singură dată un oraș, el poate desena orașul. Ultimul său desen are o lungime de 5,8 metri și reprezintă orașul New York care ocupă o suprafață de 789946374 metri pătrați.

În partea de nord vest a Mexicului trăiește o populație de indigeni care se numește Tarahumara. Aceștia pot alerga în două zile 320 kilometri. Dean Karnazes deține un record absolut. El a alergat 560 de kilometri în 80 de ore și 44 de minute. Wim Hof are 50 de ani și deține mai multe recorduri. Poate să stea complet dezbrăcat în gheață.

A escaladat Everestul în timp record și a realizat un semi maraton în deșert fără să bea apă. El are o tehnică de respirație meditativă care îl face rezistent la astfel de probe.  Un alt experiment s-a produs într-un templu budist în anul 2002.

OAMENI CU SUPER PUTERI - OAMENI CU SUPER PUTERI

Temperatura din interiorul templului era de 4 grade Celsius. Mai mulți călugări au fost acoperiți cu pânze care fuseseră spălate în apă rece. După câteva minute, pânzele aflate pe corpul acestora erau uscate. În toată perioada experimentului, călugării se aflau în meditație.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top