Take a fresh look at your lifestyle.

OAMENI CARE AU SFIDAT MOARTEA

0

Familia de vapoare de linie Olimpic a fost formată din trei vapoare identice, Olimpic, Titanic și Bitannic. Toate au avut o poveste dramatică. Olimpic s-a ciocnit cu un alt vapor și a suferit pagube importante. A fost reparat și la scurt timp, a scufundat un vas de mici dimensiuni. A fost dus la fier vechi.

Titanicul s-a scufundat în 14 aprilie 1912. Britanicul a fost distrus de o mină, în timpul Primului Război Mondial, lângă insula grecească Kea.

A existat o persoană care a trăit evenimentele de pe cele trei nave și a scăpat cu viață de fiecare dată. Ne referim la Violet Constance Jessop care a lucrat ca stewardesă pe Titanic. Reușește să se salveze pe barca numărul 16, purtând un copil în brațe.

În anul 1916, se afla la bordul vasului Britannic ca asistentă medicală. Vasul a fost lovit de o mină și s-a scufundat în Marea Egee. A fost salvată în ultimul moment de un marinar. Violet s-a aflat și la bordul vasului Olimpic care s-a ciocnit cu vasul Hawke în anul 1911. A murit la vârsta de 71 de ani, în locuința sa dintr-o zonă liniștită a Angliei.

Violet Jessop nu este singura care s-a născut sub o stea norocoasă. Shayna Richardson a supraviețuit în condiții greu de imaginat. A căzut în gol de la altitudinea de trei kilometri, pentru că parașuta nu s-a deschis. A picat în gol cu o viteză de 241 km/h. S-a izbit cu fața de asfalt, dar au supraviețuit atât ea, cât și fătul pe care îl purta în pântece.

Loading...

Vesna Vulovic a fost stewardesă pe liniile aeriene iugoslave. Se afla la bordul unui avion care a explodat din cauza unei bombe. Pentru că se afla în coada avionului a supraviețuit. A căzut de la înălțimea de 10 kilometri pe un munte.

viata-dupa-moarte

Ea deține recordul Guiness pentru persoana care a căzut de la cea mai mare înălțime, fără parașută și a supraviețuit. Juliane Koepcke era adolescentă când avionul în care se afla s-a prăbușit în jungla amazoniană. Ea a fost singura supraviețuitoare. Au murit 91 de pasageri, printre care și mama ei. A reușit să supraviețuiască în junglă timp de 11 zile, până când autoritățile au descoperit-o.

loading...